Rövid haj növesztése? 18/l
Figyelt kérdés
Két hete vágattam le a hosszú, de töredezett hajamat kb. vállig érőre. Már az elején se tetszett, viszont azt gondoltam, hogy csak megszokás kérdése. De nem! Még most is utálom magamon, úgy nézek ki, mintha 10 éves lennék. Már gondolkoztam a hajnövesztő kapszulán, de inertát is szedek, így valószínüleg ez nem lenne szerencsés(?). Milyen sampont, balzsamot, pakolást használjak a hajamra, amitől dús lesz es gyorsabban fog nőni? Milyen házi praktikák, természetes módszerek válltak be nektek? (A hajam egyébként vékonyszálú és nagyon nem dús sajnos.) Ricinus olajat még régebben próbáltam, de félek, hogy nagyon elnehezítené a hajamat. Egyáltalán a vállig érő hajat hogyan lehet viselni a kiengedetten kívül? És a tudom, hogy a hővel való formázás nem segít a problémán, de nélküle borzasztóan nézek ki, egy hővédő elegendő védelem lenne? És a frissítő vágások a hajvégeknél segítenek, vagy inkább ne?2018. ápr. 22. 12:07
2/4 anonim válasza:
Én néhány napja vágtam le a Hát középiskolai érő hajamat, vállig érőre. Imádom, így nem gondolkozok a növesztésen. A töredezett, vékonyszálú hajhoz viszont tudok tanácsot adni. Én Head&Shoulders Thick and Strong(vastag és erős)sampont használok. Hozzá Schumacher zsírosadás elleni balzsamot használok (egy kicsit zsírosodó a hajam, de ezzel abszolút megszűnik). Ezt a kombinációt tavaly szeptember óta használom. Akkor vágtam le a hajam, úgy egy kicsivel a hőnom alá ért. Azóta mellalattig érőre megnőtt. Most egy 5-6 centi volt belőle eltörve, így nem kellett volna ennyit levágott belőle, de én akartam.
Kipróbálhatod, hogy felkötöd/kontyozod a tetejét, vagy különböző fonásokat csinálsz. Én nagyon élvezek kísérletezni vele.
Remélem segítettem. 😺
3/4 anonim válasza:
Hát középiskolai=hátközépig(telefonom átírta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!