Ti a napkremet a szemkornyere is felkenitek?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam, hanem ami megy oda az oké de így külön sosem kenegetem mint pl a szemkornyek ápoló kremet. Kellene?2018. ápr. 21. 10:55
11/14 anonim válasza:
Nézz körül a koreai/japán gyártók fènyvédői között, rengeteg jó terméket találsz, nekik nagyon fontos a fehér bőr és a fényvédelem.☺
Egyébként a faktorszám azt jelöli, -pl. ebben az esetben-, hogy ha alap esetben 10 perc alatt égsz le, akkor ezt az időt meghosszabbítja 25-el. Tehát 10×25 percig véd. Az 50-es fényvédő napallergiásoknak, és gyerekeknek javasolt.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igen mindezt tudom, de nekem nagyon fehér bőröm van, és az arc az egyik leginkább napfénynek kitett terület- vízparton 30-as napfényvédővel lepirult az arcom. Városba szerintem elég lenne 30-as is, de inkább 50-esre ruházok be :) őszre, télre elég az alacsonyabb faktorszámú is talán :)
2018. ápr. 21. 22:09
13/14 anonim válasza:
Az előzőleg linkelt Innisfree-t már nem gyártják, kapni még lehet, de ez az új változata: [link]
Nekem most ilyenem (is) van, szerintem jó kis fényvédő
14/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Te honnan szerzed be? Esetleg Budapesten lehet kapni valahol? Én elsődlegesen olyan fényvédőt keresnek, amit nem netről kell rendelni, hanem boltban át tudom venni Budapesten.
2018. ápr. 22. 20:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!