Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti a napkremet a szemkornyere...

Ti a napkremet a szemkornyere is felkenitek?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam, hanem ami megy oda az oké de így külön sosem kenegetem mint pl a szemkornyek ápoló kremet. Kellene?
2018. ápr. 21. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Nem, és tudtommal nem is szabad, de én is mindig gondolkodom rajta, hogy akkor a szemünk környékét nem kell védeni (?), aztán felveszem a napszemüveget.
2018. ápr. 21. 11:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen szerintem sem. Egyszer próbáltam, és csípte (csak már nem emlékszem milyen napkremmel mert többet is használtam). Napszemüveget én is hordok mindig. Amúgy a Biodermanak, vagy valami ilyen márkának van külön stiftje szemkornyekre meg anyajegyekre, szóval ilyen érzékeny helyekre, de nagyon borsos ára van, így aztán nem vettem. Most meg már az összetevői miatt nem venném meg :D
2018. ápr. 21. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen kenem, nem tudnám pont a szemem környékét kihagyni.
2018. ápr. 21. 11:37
 4/14 A kérdező kommentje:
De nem csíp?
2018. ápr. 21. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. ápr. 21. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy bekenem. Ott is éri a nap, nem értem miért ne kéne vagy miért ne szabadna oda is felkenni. Nem csípi, semmi baja nem lesz tőle nyugodtan kend be.
2018. ápr. 21. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Van kifejezetten fényvédő arca, nagyon sok márka kínálatából lehet válogatni, a biodermának is vagy 10-féle fényvédő kréme van. Ezek kifejezetten arcra vannak fejlesztve, és egyáltalán nem csípnek.
2018. ápr. 21. 14:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen persze tudom, arcra én is ilyet használok, csak már kezdek tudatosabb lenni így az egészségem szempontjából, és az összes gyógyszertári márkának csupa nemkivanatos vegyi anyag van a termékeiben, így a meglévő Lá roche posay-mat meg elhasználom, de többet a közelébe sem megyek. :)
2018. ápr. 21. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Akkor tessék, ebbe nehéz belekötni 😉

[link]

2018. ápr. 21. 16:21
 10/14 A kérdező kommentje:
JÚÚÚÚÚÚJ köszönöm köszönöm :D ez szuper! az egyetlen gond vele, hogy spf 25-ös, nekem 50-es kell, de őszre/tavaszra amikor nem ilyen erős a napsugárzás én is tudom használni :) tényleg szupik az összetevői.
2018. ápr. 21. 16:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!