Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hány féle terméket használt...

Ti hány féle terméket használtok az arcotokra?

Figyelt kérdés
Szeretném lecsökkenteni a termékek számát, de kiváncsi vagyok hogy mások miket használnak. 20/L
2018. ápr. 20. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat. 10 lépéses rutinom van, néha vannak plusz lépések beiktatva, és reggel/este más termékeket használok.
2018. ápr. 20. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mit értesz ezalatt: sminkeket is, vagy csak az arcápoló, tisztító termékeket.

Ha csak az utóbbit: én eléggé minimalista vagyok, nincs szükségem sok kencére, és feleslegesnek is tartom. A Balea arcmosó habját használom reggel és este, ezen kívül lefekvés előtt, illetve ha szükséges akkor reggel hidratáló krémet. Csak ez a 2 ami minden napos.

Ha pattanás jön elő, akkor a parajdi sószappanomat használom az arcomra is, ez hamar rendbe hozza. Valamint ha eszembe jut, akkor bőrradírt is használok.

Szerencsére nincs sok probléma a bőrömmel, így nem is kell ennél több mindent használnom rá.

2018. ápr. 20. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Micellás víz, micellás arctisztító gél, nappali hidratáló, éjszakai krém, szérum, szemkörnyék ápoló, ajakvaj. Persze ezeket nem mind egyszerre :)

Mostanában tervezek beszerezni valami bőrfeszesítő terméket, mert kezd egy kicsit megereszkedni a bőröm, valamint hámlasztót is.

34/N

2018. ápr. 21. 01:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Reggel micellás víz, ha van pattanásom akkor Akneroxid nevű krém, és utána egy tengeri kivonatos hidratáló krém. Valamikor egyáltalán semmi smink, ha mégis akkor folyékony korrektor a szemem alá, ha van pattanásom (bár már nem igazán) akkor sima korrektor rá, színtelen vagy színes labello, vagy rúzs.
2018. ápr. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!