Mindenkinek jól tud állni a rövid haj, ha jó a fazon?
Le szeretném vágatni a haj, de világéletemben hosszú hajam volt és sokan azt mondják nem állna jól.
Ha egy nagyon jó fodrászhoz megyek, és rábizom milyenre vágja (= ami szerinte illik hozzám és az arcomhoz) akkor lehet jó a végeredmény?
Szia!:)
Nos megértem, hogy már egy kis változást szeretnél, egy idő után meglehet unni a hosszú haj ápolását. Természetesen nem áll jól mindenkinek a rövid haj,ez az a arcod formájától függ. Nem rossz ötlet amit írtál, hogy a fodrászra bízod magad és olyanra vágja amilyen neked jól állna. De ezzel vigyázni kell! Sajnos vannak rossz fodrászok és simán eltudják rontani a hajad. Én a helyedben több fodrász,barát, családtag veleményét is megkérdezném, hogy mi állna jól. De csak akkor vágasd olyanra amilyenre mondják ha az neked is tetszik,mert te fogod úgymond viselni.
Remélem segítettem.:) 17/L
Igen, a jó fazonon van a hangsúly.
Nekem is nyáron zömmel rövid a hajam - nem fiús -, és imádom, mert nem sül le a fejem-nyakam-hátam.
Szerintem nem áll jól mindenkinek. Több olyan ismerősöm is van, akik levágatták a hajukat, és talán 1-re mondanám azt, hogy jól áll neki (de még mindig nem annyira jól, mint a hosszú), a többinek viszont meg egyenesen borzalmas.
Elég kevés az olyan nő, akinek jól állna a rövid haj.
Szerintem ne vágasd le teljesen rövidre, egy jó vállig érő fazonnal is könnyű bánni, és az nagy eséllyel jól is fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!