Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindenkinek jól tud állni a...

Mindenkinek jól tud állni a rövid haj, ha jó a fazon?

Figyelt kérdés

Le szeretném vágatni a haj, de világéletemben hosszú hajam volt és sokan azt mondják nem állna jól.

Ha egy nagyon jó fodrászhoz megyek, és rábizom milyenre vágja (= ami szerinte illik hozzám és az arcomhoz) akkor lehet jó a végeredmény?

2018. ápr. 19. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem, szerintem kevés nőnek áll igazán jól és ráadásul nagyon jól kell kinézni hozzá, hogy igazán ütős legyen (alak, smink, ruha).
2018. ápr. 19. 12:05
 2/6 Vivi0207 válasza:
90%

Szia!:)

Nos megértem, hogy már egy kis változást szeretnél, egy idő után meglehet unni a hosszú haj ápolását. Természetesen nem áll jól mindenkinek a rövid haj,ez az a arcod formájától függ. Nem rossz ötlet amit írtál, hogy a fodrászra bízod magad és olyanra vágja amilyen neked jól állna. De ezzel vigyázni kell! Sajnos vannak rossz fodrászok és simán eltudják rontani a hajad. Én a helyedben több fodrász,barát, családtag veleményét is megkérdezném, hogy mi állna jól. De csak akkor vágasd olyanra amilyenre mondják ha az neked is tetszik,mert te fogod úgymond viselni.

Remélem segítettem.:) 17/L

2018. ápr. 19. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Igen, a jó fazonon van a hangsúly.

Nekem is nyáron zömmel rövid a hajam - nem fiús -, és imádom, mert nem sül le a fejem-nyakam-hátam.

2018. ápr. 19. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Természetesen igen. A fazon ezerszer fontosabb, mint a hossz - hány lánynak van "gyönyörű", derékig érő haja, ami csak lóg, a vége meg elvékonyodott, és az egész ápolatlan benyomást kelt? Ha tényleg olyan fodrászhoz mész, aki érti a dolgát, ki fogja belőled hozni a maximumot. De a legtöbben azt nézik, hogy olcsó legyen a fodrász, nem csoda, hogy aztán úgy jönnek ki a szalonból, mintha a fejükre tett bilit nyírták volna körbe. Ne sajnáld az időt és a pénzt, hogy keress egy igazán jó, profi és segítőkész fodrászt.
2018. ápr. 19. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem nem áll jól mindenkinek. Több olyan ismerősöm is van, akik levágatták a hajukat, és talán 1-re mondanám azt, hogy jól áll neki (de még mindig nem annyira jól, mint a hosszú), a többinek viszont meg egyenesen borzalmas.

Elég kevés az olyan nő, akinek jól állna a rövid haj.

Szerintem ne vágasd le teljesen rövidre, egy jó vállig érő fazonnal is könnyű bánni, és az nagy eséllyel jól is fog állni.

2018. ápr. 20. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Először magadban döntsd el, milyen frizurát tudsz elképzelni, ami jól áll, és szívesen viselnéd, aztán úgy menj el egy olyan fodrászhoz, aki meg is tudja rendesen csinálni. Ha pedig már döntöttél egy rövid frizura mellett, akkor ne légy szívbajos, vágj bele határozottan :) Amúgy imádom a rövid női hajat, de az tényleg csak úgy jó, ha tényleg bevállalós, és örömmel viseled.
2018. ápr. 23. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!