Hajgöndörités, de mivel, hogyan?
Szerintem először is mosd meg a hajad, aztán hajcsavaró de előtte göndörítő hajhab vagy spray, szóval speckó cucc.
Vagy megmosod, megszárítod majd hajsütővassal begöndöríted, előtte szintén rakj rá göndörítő habot, sprayt.
Ja, és persze utána hajlakk.
A hajvasalóval való göndörítést nem ajánlom, mert nem göndörít, hanem megtöri a hajad...Roncsolja elég rendesen:S
De ha profi hajat akarsz, akkor csináltasd meg fodrásszal, ő ért hozzá a legjobban.
Nekem ilyenem van, karácsonyra kaptam egy csomagot ajándékba. Teljesen jó, nem roncsolja egyáltalán a hajat, szép tincseket csinál és van, hogy több napig látszik (pl. értelemszerűen ha egész éjjel fent vannak, akkor tovább tart ki, mintha pár órára dobnám fel) :)
Ó ez nagyon teccik =}
Nem tudod hol vették, és mennyiért akiktől kaptad?
Curlformeres vagyok.
Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, elfelejtettem visszanézni. :)
Szóval megkérdeztem, honnan szerezték, és aukciós oldalakon nézelődtek (vatera, teszvesz, stb).
Ilyen:
Ez a link most csak egy gyors keresés eredménye, gondolom kicsi az esély arra, hogy hódmezővásárhelyi vagy :D Csak mutatom, milyen. Mondhatni "utánzata" az eredeti curlformernek, de csak annyiban más, hogy sokkal olcsóbb. :D Egyébként teljesen ugyanolyan, és jó. Ebben a 18 db-os szettben van rövid és hosszú is. :) Bár ha ketten vagytok, a legegyszerűbb az lenne, ha 2 dobozt vennétek és akkor neked is jutna sok rövid, és a tesódnak is sok hosszú. :)
Szóval annyit tudok tanácsolni, hogy keresgéljetek ilyen oldalakon... :)
Én pl úgy csinálom , hoyg kétfelé választom a hajam.. megfogom jól megtekerem és kontyba feltűzöm mind a kettőt. (érdemes hajhabot hazsnálni.. :D ha összefetrenged mikor leengeded még jobban is néz ki mintha hú de vigyáznál rá.. nekem esőt szelet mindent kibírt. pedig aztán nekem nehéz formázni a hajam)
Van egy másik is.. mikor tincsekre szeded a hajad.. megfogsz egyet, és egy hosszú papírcsíkra feltekered, a papírcsík végét meg összecsomózod. ilyen gumszli lesz az is.. nah az talán még szebb is mint az előző technika.. persze ezt is félszáraz hajjal kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!