Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajgöndörités, de mivel, hogyan?

Hajgöndörités, de mivel, hogyan?

Figyelt kérdés
Hogy ne roncsolja a hajat és sokáig megmaradjon?
2010. jún. 12. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
hajcsavaró de mondjuk ez se annyira tartós,de tartósabb mint a hajsütővas vagy a hajvasalóval való göndörítés...
2010. jún. 12. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem először is mosd meg a hajad, aztán hajcsavaró de előtte göndörítő hajhab vagy spray, szóval speckó cucc.

Vagy megmosod, megszárítod majd hajsütővassal begöndöríted, előtte szintén rakj rá göndörítő habot, sprayt.

Ja, és persze utána hajlakk.

A hajvasalóval való göndörítést nem ajánlom, mert nem göndörít, hanem megtöri a hajad...Roncsolja elég rendesen:S

De ha profi hajat akarsz, akkor csináltasd meg fodrásszal, ő ért hozzá a legjobban.

2010. jún. 12. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha tartós hullámokat szeretnél, akkor daueroltass egy profival, ne az utcában 1000 forintért vágó fodrásszal. Egy jó szakember nem fogja elrontani, és a hajadat sem roncsolja, ha utána odafigyelsz rá.
2010. jún. 12. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyenem van, karácsonyra kaptam egy csomagot ajándékba. Teljesen jó, nem roncsolja egyáltalán a hajat, szép tincseket csinál és van, hogy több napig látszik (pl. értelemszerűen ha egész éjjel fent vannak, akkor tovább tart ki, mintha pár órára dobnám fel) :)

2010. jún. 12. 21:45
 5/9 A kérdező kommentje:

Ó ez nagyon teccik =}

Nem tudod hol vették, és mennyiért akiktől kaptad?

2010. jún. 12. 22:24
 6/9 A kérdező kommentje:
és pl. ha extra hosszút evszek de nekem elég lenne a rövid is akkor használhatom azt is, csak mert a testvéremenk hosszabb haja van és meglátta és mondta h akkor vegyünk egy közös hosszút, de sztem hülyeség mert összevesznénkl rajta h ki mikor használja XXD
2010. jún. 12. 22:26
 7/9 anonim válasza:
vannak ilyen szivacsok 100 forintosokban lehet kapni egy zacskóval...megmosod a hajad és akk becsavarod úgy alszol és másnap reggel kiszeded na azz tartós,csak annyi a hibája h van h nagyon felcsavarja szal amikor kiveszed akk béna,de másnap mikor már kifekszed akk jó, a lényeg h ne aznap menj suliba hanem mit tom én csináld meg szombat este és hétfőre tuti lesz.Hugom erre azt csinálja h mielőtt felkelne ugye a sulihoz elötte felkel egy órával kiszedi,majd visszafekszik és addig nyúlik és nem néz ki idétlenül :)
2010. jún. 15. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Curlformeres vagyok.

Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, elfelejtettem visszanézni. :)

Szóval megkérdeztem, honnan szerezték, és aukciós oldalakon nézelődtek (vatera, teszvesz, stb).

Ilyen:

[link]

Ez a link most csak egy gyors keresés eredménye, gondolom kicsi az esély arra, hogy hódmezővásárhelyi vagy :D Csak mutatom, milyen. Mondhatni "utánzata" az eredeti curlformernek, de csak annyiban más, hogy sokkal olcsóbb. :D Egyébként teljesen ugyanolyan, és jó. Ebben a 18 db-os szettben van rövid és hosszú is. :) Bár ha ketten vagytok, a legegyszerűbb az lenne, ha 2 dobozt vennétek és akkor neked is jutna sok rövid, és a tesódnak is sok hosszú. :)

Szóval annyit tudok tanácsolni, hogy keresgéljetek ilyen oldalakon... :)

2010. júl. 4. 20:00
 9/9 anonim válasza:

Én pl úgy csinálom , hoyg kétfelé választom a hajam.. megfogom jól megtekerem és kontyba feltűzöm mind a kettőt. (érdemes hajhabot hazsnálni.. :D ha összefetrenged mikor leengeded még jobban is néz ki mintha hú de vigyáznál rá.. nekem esőt szelet mindent kibírt. pedig aztán nekem nehéz formázni a hajam)

Van egy másik is.. mikor tincsekre szeded a hajad.. megfogsz egyet, és egy hosszú papírcsíkra feltekered, a papírcsík végét meg összecsomózod. ilyen gumszli lesz az is.. nah az talán még szebb is mint az előző technika.. persze ezt is félszáraz hajjal kell.

2010. okt. 13. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!