Hogyan szőrtelenítsek?
Figyelt kérdés
nagyon szőrös vagyok sajnos, szinte mindnhol?
valaki tudna adni tanácsot hogy hogyan szőrtelenítsem a popsimat, lábamat, mellkasomat, hasamat úgy hogy ne pattogjak ki?
borotválni szoktam, de pl. a combom, a mellkasom és a popsim rettenetesen kipattog tőle, a hasamról meg szinte már le sem hozza.
előre is köszi a válaszokat!
17/F
2018. ápr. 17. 21:50
2/3 anonim válasza:
Szerintem menj el szakemberhez es csinaltasd meg vele, illetve ha fiu vagy, miert akarod mindenhol szorteleniteni?
3/3 anonim válasza:
Én is gyantázást javaslom elsőre. :) Fiúként nekem nagyon bevált a gyantázás, persze ezt is szoknia kell egy kicsit a bőrnek, de pár alkalom után nagyon szép sima voltam kipattogzások nélkül. :) Én tetőtől talpig mindent szőrtelenítek, a lábam, intim részeim, popsim, hasam, karom, hónaljam gyantáztam, és gyantáztattam kozmetikusnál évekig. :)
Mostanában pedig IPL-el csinálom, hogy véglegesen sima szőrtelen legyek. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!