Hogyan szőrtelenítsek intim területen?
A barátommal már egy ideje együtt vagyunk és célozgatott rá hogy többet akar, én sem ellenzem. Viszont még sosem szőrtelenítettem lent, és nem tudom hogy csináljam:$
Bikini vonalban már próbáltam borotvával de akárhogy is csináltam kipattogzott a bőröm elég csúnyán.
A gyantát és epilátort lábon sem bírom, már próbáltam:( Milyen más lehetőség van még szőrtelenítésre?
Ha sima borotvával próbálkozol, mindig növési iránnyal megegyezően vágd.
Megpróbálhatod esetleg egyszerű nullás géppel. Én azzal szoktam 3 mm-re, aztán ahol kell, kézi borotvával nullázom.
a szőrtelenítő krém a legkényelmesebb, de szerintem nem a legbiztonságosabb.
én személy szerint nem ajánlanám a borotvát, főleg ha most próbálkozol először. én ha egy kicsit is erősebben nyomom, akkor minimum egy hétig szenvedek a szőrbenövésektől, meg annyira irritált a bőröm.
én epilátorral csinálom, majd megveszek, mert rohadtul fáj, de ez legalább tovább tart, meg én általában veszek be előtte egy fájdalomcsillapítót és iszok egy sört, és az kiüt eléggé, hogy ne érezzem annyira
Nem vetted el, gondoltam hogy van valami "mellélhatása":D
De ha sokan használják akkor annyira káros nem lehetxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!