Hogyan használjam otthon a dermarollert?
Figyelt kérdés
Akné utáni heges az arcom voltam magánorvosnál ő dermarollert javasolt 4x16000FT-ért. Na de a neten rátaláltam, hogy megtudom 6000ft ért venni én is a gépet és megcsinálnám magamnak mert láttam sokan ezt csinálják és, hogy előtte és utána milyen krémmel kenjem le az arcomat? És mennyi ideig menjek végig az arcomon?2018. ápr. 17. 16:56
1/3 anonim válasza:
Sehogy ne használd. Olyan maradandó hegeket tudsz magadnak csinálni, hogy inkább ne kísérletezz. Nincs se szakértelmed, se megfelelő tapasztalatod, a steril körülményekről nem is beszélve. Gondolj bele, az arcod az amit mindenki lát. Egy èletre tönkre tudod vágni.
2/3 anonim válasza:
Dermarollerrel én nem probalkoznék csak úgy. Ehez szakképzett kozmetikus kell . A dermaroller felszántja a bőrt szó szerint. Nagy sterilitás szükséges hogy ne fertőzödjönek el a mikro sérülések. Szóval en nem ajànlom hogy próbàlkozz vele. Többet árthatsz vele mint segíthetsz!!!
A dermaroller nem hatóanyagot juttat be hanem a kollagén és elesztin rostok termelődéset fokozza. A pigment foltokat halványítja, serkenti a sejtek termelődését.
Nem véletlen ajànlotta az orvos hogy szakemberrel csináltasd.
Szakmabeli vagyok, ámulok bámulok amikor intsagramm videókba maguknak csinálják.
Összefoglalva, én nem ajánlom hogy otthon ezzel kísérletezz! De hát a te döntésed, sok sikert! :)
3/3 anonim válasza:
ha mar 4x16000 akkor inkabb fraxel lezeres kezelesre mennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!