Borotválod a kezedet?
Szia!
egyzer kíváncsiságból leborotváltam, tetszett is, h hú de jó sima!:)
Na aztán pár nap múlva elkezdett nőni, kicsit vastagabbak is lettek a szőrök a kezemen-de nem szőrtelenítem.Úgy vagyok vele, h annyira nem látszik szerencsére. Szóval, ha neked se nagyon sötét és vastag, akkor szerintem nem érdemes elkezdened.
Soha nem borotváltam és epiláltam le a karom, mert borzasztóan műnek gondolom. Kamasz koromban vettem először oxykrémet meg port hozzá, és saját magamnak szivatom le itthon havonta 1szer. 500 forintból 2 hónapig gyönyörű szőke (szinte már fehér) piheszerű a szőr a karomon, pedig elég sűrű a szőr a karomon, és amikor hagyom jobban "lenőni" szinte már már jetiszerű.... így meg amikor leszivatom (5 perc alatt kiszívja a színét)alig látszik hogy van rajta szőr, és természetes hatású, pedig a hajam majdnem fekete. Sőt ilyenkor nyáron olyan mintha a nap szívta volna ki....
23L
19:12, csak az a baj, hogy már elkezdtem!
Kb. 18 éves koromban, mert középiskolában nagyon menő volt, és kinézték azt, aki nem borotválja! Most már viszont nagyon bánom, Most sem olyan nagyon durván erős, de azért így, hogy évek óta hetente borotválom, kicsit sötétedett, és már nem lenne olyan szép világos, mint régen...
ÁÁ....ments isten a borotvától!
Amúgy meg egyáltalán nem szőrtelenítem a karom, nagyon pihés, szőke a szőr rajta, meg alig van :D De ha később besötétedne akkor is csak szőkíteném.
Amúgy szerintem és térj át gyantára vagy epilálj :)
Én is borotválom 1-2éve szerintem. Epilálni is szoktam, ha kinő nagyon, de amúgy én is hetente nyírom :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!