Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválod a kezedet?

Borotválod a kezedet?

Figyelt kérdés
Évek óta borotválom, és nagyon megbántam, hogy elkezdtem, mert hetente kell borotválni. Mit tegyek, hogy ne kelljen ilyen sűrűn?
2010. jún. 12. 18:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem, inkább hagyom szőrösen, minthogy divatból még a karomat is borotváljam. Engem nem zavar, más meg nem érdekel. Egyik barátnőm is borotválja, hát baromi guszta mikor nő vissza és borostás, ne adj isten hozzád ér. :S

Amúgy térj át a gyantára szerintem. Bár az is durva lesz, míg megszokod...

2010. jún. 12. 18:43
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy borotválom :D Én epilálni szoktam, mert ettől nem erősödik meg a szőr, sőt még ritkul is. Kicsit fáj még, mert most kezdtem el ezt 3 hónapja kb, mert már zavart(fekete volt). 2hetente szoktam átmenni rajta. Csak a könyökömig szoktam. :)

Esetleg próbáld ki vagy gyanta.

Üdv 18/L

2010. jún. 12. 18:46
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem, gyantázom vagy epilálom és sokkal gyengébbek a szálak, elég havonta leszedni. Szerintem te is válts.:)
2010. jún. 12. 18:46
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Én borotválom, de én is át fogok állni az epilálásra. 17/L
2010. jún. 12. 18:51
 5/20 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nincs tapasztalatom epilálás és gyantázás terén. Hol tudnám beszerezni pl. a gyantázáshoz szükséges dolgokat? Vagy az epiláláshoz? Mennyiért? Milyen gyakran kellene akkor leszedni?
2010. jún. 12. 18:54
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én gyantázom és neked is ezt ajánlom!

Érdemes befektetni egy X-epil gyantázórendszerbe , 4-5ezer forint körül van, de utána már csak gyantát ill lehúzótextíliát kell beszerezni ami pár száz forint. Mindezt a Rossmann-Müller-Tescoban betudod szerezni. Nézz körül több helyen is, hol olcsóbb!

Az első nem lesz kellemes, de utána már meg sem fogod érezni. 3-4hétig sima a bőröd!

Sőt, képzeld nekem már olyan szinten ritkult mindenhol a szöröm , hogy alig lehet látni!!

Remélem segítettem!:)

20/L

2010. jún. 12. 19:00
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Dm-be bemész.. megkérdezed biztos segítenek, vagy menj kozmetikushoz sokkal könyebb mondjuk drágább is :)

2010. jún. 12. 19:01
 8/20 A kérdező kommentje:

19:00, köszönöm! :)

Hétfőn szét is nézek, és váltok.

2010. jún. 12. 19:02
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az epilálásra esküszöm! Nem kell gyantázással töketlenkednem, nem kenek össze semmit, nem ragad össze a csík, stb... Elég egyszer megvenni a készüléket és szinte örökre hazsnálhatod. Az enyém kb. 10 éves, jól bírja.
2010. jún. 12. 19:04
 10/20 anonim ***** válasza:
63%
Csak az epilálás mindig fáj! :/
2010. jún. 12. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!