Borotválod a kezedet?
Nem, inkább hagyom szőrösen, minthogy divatból még a karomat is borotváljam. Engem nem zavar, más meg nem érdekel. Egyik barátnőm is borotválja, hát baromi guszta mikor nő vissza és borostás, ne adj isten hozzád ér. :S
Amúgy térj át a gyantára szerintem. Bár az is durva lesz, míg megszokod...
Dehogy borotválom :D Én epilálni szoktam, mert ettől nem erősödik meg a szőr, sőt még ritkul is. Kicsit fáj még, mert most kezdtem el ezt 3 hónapja kb, mert már zavart(fekete volt). 2hetente szoktam átmenni rajta. Csak a könyökömig szoktam. :)
Esetleg próbáld ki vagy gyanta.
Üdv 18/L
Szia!
Én gyantázom és neked is ezt ajánlom!
Érdemes befektetni egy X-epil gyantázórendszerbe , 4-5ezer forint körül van, de utána már csak gyantát ill lehúzótextíliát kell beszerezni ami pár száz forint. Mindezt a Rossmann-Müller-Tescoban betudod szerezni. Nézz körül több helyen is, hol olcsóbb!
Az első nem lesz kellemes, de utána már meg sem fogod érezni. 3-4hétig sima a bőröd!
Sőt, képzeld nekem már olyan szinten ritkult mindenhol a szöröm , hogy alig lehet látni!!
Remélem segítettem!:)
20/L
Szia!
Dm-be bemész.. megkérdezed biztos segítenek, vagy menj kozmetikushoz sokkal könyebb mondjuk drágább is :)
19:00, köszönöm! :)
Hétfőn szét is nézek, és váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!