Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajból lehet sötét...

Fekete hajból lehet sötét vöröset csinálni otthoni szőkítéssel? Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
A hajam nagyon meg van már kopva. Nem szeretnék én szőke lenni, csak sötétvörös, mint régen. Nagyon tetszik a fekete, csak rajtam olyan hatást kelt, mintha súlyos beteg lennék, iszonyat sápadt vagyok...
2010. jún. 12. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
fekete hajból szőkítéssel nehezen lesz vörös őszintén szólva...
2010. jún. 12. 16:05
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom, de először szőkítővel kell leszívni a festéket, utána lehet csak rákenni más színt, ezért neveztem szőkítésenk, mert az eljárás neve ez
2010. jún. 12. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Te egyébként pasi vagy, jól sejtem?
2010. jún. 12. 16:09
 4/9 anonim válasza:
Ha ezt otthon akarod csinálni,akkor TUTI,hogy leég az egész hajad.Nekem tavaly a fodrász sem akarta elvállalni,csak saját felelősségemre.Ezután még két festés kellett,mire már nem voltak feltűnő fekete foktok a vörösben,aztán meguntam és visszafestettem feketére.Jól gondold meg mielőtt belevágsz(jó tanács).
2010. jún. 12. 16:23
 5/9 anonim válasza:
2. vagyok és most vettem észre,hogy az 1. is 80%-os.
2010. jún. 12. 16:25
 6/9 anonim válasza:
Jaj,megint eszembe jutott valami(2.).A szőkítő nem szedi le teljesen a feketét csak foltokban,ahol jobban beleült a hajszálakba ott lehet,hogy lilára szívja,máshol meg narancssárgára meg stb.(szőrnyű látvány-tapasztalat) ,tehát maga a vörös is foltos lesz.Ámde ha valami csoda folytán(ami kizárt)teljesen fehér(szőke)lenne leszívás után,akkor meg valószínűleg inkább rózsaszín,mint vörös lenne festés után.
2010. jún. 12. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:

egyedül semmiképpen ne fogj hozzá otthon! szigorúan fodrász!!!!egyik ismerősömnek is feketéből lett leszívva és hát..most olyan bronzos,bár ő nem vörös akart lenni hanem barna.jah és a majdnem derékig érő haját lecsapták váll alá érőre:S

így kezdj neki.....de azért sok sikert:)

2010. jún. 12. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Otthon szerintem se fogj hozzá. Válassz egy megbízható fodrászt, és ha tényleg erre a drasztikus eljárásra szántad magad, akkor ne sajnáld rá a pénzt. (Különben tőből letörhet a hajad, és ez nem túlzás!!!) Addig is, amíg fodrászt keresel, ápold a hajad, szedj rá vitaminokat, hogy minél egészségesebbé tedd. Úgy talán kevésbé sérül majd.
2010. jún. 12. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát hogy "fehérszőke" nem lesz az BIZTOS!

Tapasztalat.

Fekete vagyok(sajna)

Tavaly lett a fufrumba csinálva nagyobb szőke tincs(hogy be lehessen színezni pinkre)

Első szivatás/szőkítés ereménye az lett,hogy a szőke minden!árnyalata megtalálható volt!(nagyobb része narancssárga,meg ilyen szalmaszínű,néhol hófehér,meg ilyenek.)

Hát borzalmas volt!!

Alig vártam hogy vegyek hajszínezőt és ne legyen ilyen gusztustalan!

2010. jún. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!