Hogyan lehet eltávolítani a benőtt szőrszálakat?
Nekem is előfordul, hogy benő néhány szál és sajnos 1-2 azon belül is mélyen van. Nem kell megijedni, folytasd a bőrradírozást és idővel feljebb kerül. Én orvosi tűvel szoktam, azzal viszonylag elég mélyen kis sebet ejtve alá tudok nyúlni, sokszor teljesen fájdalommentesen :)
Néhány esetben valóban aggasztó, hogy elég hosszú szőrszál tud futni a bőr alatt, de kivétel nélkül idővel feljebb kerültek vagy pedig annyira idegesített, hogy tűvel lenyúltam érte, kissé vérzett ugyan, de másnapra szinte semmi se látszott :)
Nekem volt olyan, ami annyira mélyen volt, hogy tűvel se lehetett alá nyúlni,. ilyen dió nagyságú gömb is lett a helyén. Máig megvan, egy kis fekete pötty, ha fürdök, kintudom nyomni, de a kis kráter megvan és nagyon mély. Szóval vigyázni kell vele.
Amúgy szobatársamnak meg soha egy se lesz...
Nem bírja a bőrünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!