Zsíros hajat lehet valami lifehackel pár perc alatt "zsírtalanítani"?
Figyelt kérdés
Tudom ez egy nagyon csúnya kérdés, főleg egy lánytól, de az a helyzet, hogy hosszú hajam van, és könnyen zsírosodik. Nagyon erős suliba járok, ami miatt nincs mindig időm megmosni, ami másfél órát bőven igénybe vesz. Viszont nem akarom magam égetni se a suliban, és ezért szeretném megkérdezni, hogy van e valami olyan dolog amivel max fél óra alatt olyanná lehet tenni egy hosszú hajat, mint amilyen mosás után (vagy megközelítőleg).2018. ápr. 11. 20:46
1/13 anonim válasza:
Száraz hajsampon? Vannak elég spéci, fújós változatok is.
2/13 anonim válasza:
Szárazsampon neked jó barátod lesz. Meg ha nagyon sietsz, hintőpor
3/13 anonim válasza:
Igen száraz sampon, meg ha pl reggel gyorsan felkodod a hajad, befonod,konyt vagy valami gyors frizura úgy kevésbé látszik hogy zsíros
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Hintőportol nem lesz fehér? Aranybarnától kicsit sötétebb hajnál?
2018. ápr. 11. 20:58
5/13 anonim válasza:
Befonott hajon nagyon kicsit látszik csak a zsírosodás, plusz ahogy a többiek is írták, szárazsampon, vannak nagyon jók, pl a batiste, az illatuk is 10/10.
És van csalánleveles öblítés, ami annyit jelent, hogy leforrázott csalánlevelek levét (nyílván ha meghűlt :D) a hajmosás után a hajadra öntöd. Ez elvileg segít a zsíros haj kezelésében, és még a korpát is megoldhatja.
Én még csak 2x próbáltam, de nekem eddig bejött.
6/13 anonim válasza:
Felesleges a hintőporral kísérletezni, a Batiste szárazsamponok szerintem simán a megfizethető kategória, és többféle van belőle, különböző árnyalatú hajhoz is.
7/13 anonim válasza:
Nagyon sos megoldásnak a kézfertőtlenítő gél is jó. Felkened a tövekre, megfésülöd, hajszárító, és mehetsz. Egy hátránya van, hogy szárítja a fejbőrt. Tényleg csak ritkán és sos helyzetben.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ, es hogy nem néztetek le emiatt, igyekszem beszerezni ezt a szárazsampont.😉
2018. ápr. 11. 23:44
9/13 anonim válasza:
Vágathatsz is valami szép, rövidebb frizurát, ha tartós a probléma, talán az a legjobb ötlet. Meg tavaszi megújulásnak sem utolsó ötlet :)
10/13 A kérdező kommentje:
Dehogy vágatom le!!!😵😵😵
2018. ápr. 12. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!