Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy kozmetikus meglepődne ha...

Egy kozmetikus meglepődne ha egy lány hátgyantázásra jelentkezne? Ez mennyire hétköznapi és nem annyira zavarbahozó dolog?

Figyelt kérdés
Nem jetihátról van szó, csak azért mégis vannak. Itt a nyár, és szívesen hordanék spagetti pántos ruhákat és ugye megyünk nyaralni is és nem fürödhetek egy pólóban, azért mégis.. Légyszi vegyétek komolyan.
2010. jún. 12. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi, sokat próbált kozmetikus már nem lepődik mg semmin. De ha csak piheszőrökről van szó, akkor ne erőltesd, mert később sokkal rosszabb lesz.
2010. jún. 12. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kozmetikus vagyok, én nem lepődnék meg ilyenen, hozzám szoktak jönni, hogy a derekukat gyantázzam le, úgyhogy nyugodtan menjél, ha nem csak piheszőrökről van szó!
2010. jún. 12. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És ha meglepődik akkor mi van? :) Amúgy szerintem nem fog, én is azt hittem, amikor bikinivonalat mentem gyantáztatni, hogy húú biztos hülyének fog nézni meg minden, de hát egyáltalán nem. Úgyhogy ha olyan a hátad, hogy látszik is a szőr, szóval tényleg nem pihe, akkor menj nyugodtan! :)
2010. jún. 12. 09:03
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, megnyugodtam :)

és, mint kozmetikus megtudnátok mondani, hogy mennyibe kerülne? nem dúskálok a pénzben..

2010. jún. 12. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:
megtudnád*
2010. jún. 12. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire nagy terület, ha csak kicsi, én akkor azt 500 Ft-ért szoktam, ha nagy, akkor 1000 Ft-ért!
2010. jún. 12. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!