Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ajánlani jó hajszínezőt?

Tudtok ajánlani jó hajszínezőt?

Figyelt kérdés

Barna hajam van, aminek az alját festeném vörösre vagy türkizkékre.

Eleinte a L'oreal Colorista Washout termékeket nézegettem, de miután szinte csak negatív véleményt olvastam róla, elvetettem az ötletet.

Tudtok ajánlani valami olyat, ami szépen megfogja a hajat, kitart mondjuk minimum 3-4 hétig és ár-érték arányban is rendben van?

2018. ápr. 8. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Crazy color kb 1300Ft, Directions kb 2500Ft, Manic Panic kb 4500Ft viszont utóbbi kettőnek szerintem jobb a színe, a manic panicnak főleg és ha csak a végére kell ha ügyes vagy egy tégely akár 3-4 festés/touchupra elég
2018. ápr. 8. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
#1, ezeket hol veszed?
2018. ápr. 8. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

crazy colort fodrászkellékesben

directions-t néhány fodrászkellékesben kapni, én a rockpincébe rendelem személyes átvétellel

manic panic-et pedig manicpanic.hu-ról, GLS csomagpontra 650ft a szállítás

2018. ápr. 8. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
és ezek jók? én live xxl-t szoktam, de már unom a színeket belőle, nincs nagy választék
2018. ápr. 9. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
a manic panic talán egy picit tartósabb meg szebbek a színei, a directions mintha egy kicsit gyorsabban kopna nekem de mivel ezek nem roncsolják a hajat meg lehet csinálni hogy kb 2 hetente fésűvel egy kicsit felteszel a látható részekre és máris jó vagy még 2 hétig.
2018. ápr. 9. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!