Nem baj ha nem mostani a szőrtelenítő krémem?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem azt hiszem de csak egyszer használtam.Majdnem teli van és most szeretném használni...van lejárási ideje? Bocsánat,de nem nagyon vagyok jártas ebben.Borotvával szoktam előre is köszönöm.2018. ápr. 8. 09:32
1/2 anonim válasza:
A krémeknek is van lejárati idejük, rajta kell lenni a tubuson, tégelyen valahol. Ha lejárt, ne használd, árthat a bőrödnek.
2/2 anonim válasza:
Felnőtt párkapcsolat szempontjából, ha esetleg valamilyen károsodást szenved a bőröd, lehet feszélyezve fogod magad érezni, addig amíg helyre nem jön, ez kihatással lehet majd a szexuális életre. Kérdezd meg a párod...próbáld ki, utána írd le a tapasztalataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!