Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tartsam formában a...

Hogyan tartsam formában a bőröm? Miket használjak rá, hogy szép, sima legyen? Többi lent!

Figyelt kérdés
Tudom, nem tudjátok hohy milyen a bőrtipusom, nem is ilyeneket kérek.. :) hanem h ahhoz hogy szép legysn a bőröm, minden este testápolózzam, tisztítózzam vagy mi? Minden egyes testrészemre vonatkozik:) nyugodtan ti is leírhatjátok hogy ti mit tesztek a szép bőrért, miket használtok bőrtisztításra, stb :) <3

2018. ápr. 5. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
sportolok.
2018. ápr. 5. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:

A rendszeres testmozgás, rengeteg víz ivás és a napi 8 óra alvás nagyon sokat segít. És természetesen az egészséges táplálkozás. Rajtam például már néhány nap után is látszik, hogy ha több cukros, egészségtelenebb ételt eszek vagy nem alszok eleget, sokkal fakóbb, fáradtabb, beesettebb az arcbőröm. Ezzel szemben ha figyelek a friss zöldség és gyümölcsfogyasztásra, akkor sokkal élettel telibb a bőröm. Szokták mondani, hogy az vagy, amit megeszel. :)

Én reggel és este arclemosóval tisztítom a bőröm, illetve hidratálókrémet használok. Ezenkívül heti egyszer az arcbőrömre és az egész testemre is használok bőrradírt. Kb másfél havonta járok kozmetikushoz (a mitesszerek kinyomásán kívül, kapok egy jó kis arcmasszírozást, ami élénkíti a vérkeringést, segíti a bőrmegújulást, plusz tápláló krémet és arcpakolást is szoktam kapni, ami szépen karbantartja a bőrt és szerintem megelőzésképp is sokat számít a későbbiekre nézve) ezenkívül még egyszer fel szoktam tenni magamnak egy arcpakolást. Testápolózni nem minden nap szoktam, mert sokszor elfelejtem, de például most így a tél után érzem, hogy sokkal szárazabb a bőröm, úgyhogy most igyekszem minden nap.

24/Nő

2018. ápr. 6. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Hiába írtad, hoy nem érdekel a bőrtípus, sajnos anélkül, hogy tisztában lennél a bőrtípusoddal, nem nagyon lehet helyesen ápolni a bőröd. Pl ha a zsíros arcbőrödre kensz valami száraz bőrre való, nehéz krémet, azzal csak rontasz a helyzeten, eltömítheti a pórusaidat, kiragyásodsz stb.

De azért leírom a saját rutinomat. Reggel micellás vízzel megtisztítom az arcom, utána jöhet a hidratálókrém, időnként krémezés előtt szérumot is használok. Este szintén micellás vízzel eltávolítom a sminket, majd zselés arclemosóval is lemosom az arcom, zuhany után az egész testemre használok testápolót, arcra éjszakai krémet, szemkörnyékápolót. Ajakbalzsamot naponta többször is használok, mert nagyon hajlamosak az ajkaim a kiszáradásra, kézkrémet is többször, leginkább minden kézmosás után. Kb ennyi így nagyvonalakban.

2018. ápr. 7. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!