Mennyi szolizástól fog látszani a barnaság?
Szia! nehogy azt hidd, hogy 10 perctől feka leszel. :D Bocsi, de ezen most kicsit elmosolyodtam. :) Szóval.. a szolárium mindenkire másként hat, menj minden héten 5 percre és majd észreveszed, hogy mennyire barnulsz. De a kérdésed abból a szempontból értelmetlen, hogy mikor fogod észrevenni a barnaságot, hiszen azt se tudjuk, hogy milyen az alapszíned és ez egyéntől függ, hogy ki milyen gyorsan mennyire barnul le. Arról nem hallottam, hogy állóban nehezebben barnulna a láb. És én szolárium előtt szoktam radírozni és a sminkemet lemosni. Utána semmit, csak 3 órán át nem fürdök.
15/L
Szia!Én nem használok előtte semmilyen radírt!De a szolizáshoz használok krémet(Ilcsiset), a kozmetikustól vettem!De lehe venni a DM-ben is más fajtát(azok is jók)!
Szerintem a fekvőbe sokkal jobban lehet barnulni, mint az állóba!Legalábbis én jobban szeretem a fekvőt!
Mikor fog látszani a barnaság..?Hát ez mindenkinél változó!Én pl. könnyen barnulok, szoval rajtam gyorsan meglátszott!De ezt az 5 percet,ha már megszokta a bőröd és nem pirulsz le, akkor emelheted 10-re is!Sztem egy 10 alkalom után már biztosan fog látszódni!De ha, gyorsan akarsz barnulni, akkor minden héten menj el egyszer szoliba!Jah és szoli után ne fürödj meg egyből, várj vele 3-4 órát!
Ennyit tudtam segíteni!:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!