Hajnövesztő receptek! Kinek mi vált be?
1. Mindig fogd össze a hajad. Ne olyan hajgumikat használj amik olyan beffőttes gumi félék és ne is olyanokat amik teli vannak díszekkel. Egy sima textil hajgumival fogd össze a hajad.(akár este is(
2. Hajmosás után a hajadat inkább csavard be egy törölközőbe ne szárítsd meg. A hajszárító tönkre teszi a hajvégeket ami miatt többször kell vágni mert eltöredezik a hajad és nem lesz egészséges.
3. Ne festd a hajad mert attól is eltöredezik és megint csak le kell vágni.
4. Fésülködj sokszor, mert egy nal nem csak egyszer hanem többször kell fésülkódni, mert ezzel javítjuk a fejbőr vérkeringését ami miatt a haj gyorsabban fog nőni!
Remélem tudtam segíteni a helyesírási hibákért meg bocsi!
Külsőleg:
- Használj hajbalzsamot a töredezés ellen, illetve kaphatóak hajszeszek, amelyek szintén hajnövesztésre valók
- Törölközővel csak itasd a vizet róla, ne dörzsöld
- Minél kevesebb hőnek tedd ki, hajvasalás pláne ne
Belsőleg:
- vitaminok: omega3, B vitamin, E vitamin
- illetve nagyon jó a sörélesztőtabletta és a kovaföld kapszula
- sok hal, tojás, a fehérje jót tesz a hajnak
az utolsótol kérdezném,hogy a ricinusolajat hogy szoktad felvinni a hajadra?
Köszönöm a többieknek is :)
Néha kicsit felmelegítem, általában délután bekenem vele a hajam főleg a hajtöveknél, jól átmasszírozom a fejbőröm és este alaposan leöblítem. Olyankor 2-3szor is megmosom a hajam.
Volt egy olyan időszak, amikor szinte minden hajmosás előtt bekentem vele a hajam, kb. 4-5 órát rajta hagytam aztán este alaposan lemostam, akkor szép hosszúra is nőtt a hajam. Remélem neked is bevállik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!