Mit tegyek rá, hogy egyenes és fényes legyen a hajam? Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Vasalni nem igazán szeretném mert vékony szálú és hamar törik a vége. Olvastam a keratinos hajegyenesitésről de káros elvileg.
Milyen samponnal mossam hogy ne hullámosodjon (kicsit hullámos akkor ha nem száritom meg) be vagy milyen más valamit használjak rá?
Akinek szép egyenes az hogy éri ezt el nap mint nap?
2018. márc. 18. 00:09
1/3 anonim válasza:
Sajnos nincs olyan sampon, amitől egyenes lesz a haj. Ha vasalni nem szeretnéd, én azt ajánlom, hogy vegyél egy körkefét, és azzal szárítsd formára a hajad, mint ahogy a fodrászok csinálják. Sokkal kíméletesebb még közepes hőfokon is, mint a vasalás. Meg vegyél egy jó hajvégápoló olajat. A tartós hajegyenesítés egyébként nem kàros, ha jó szalonban csináltatod. 😊
2/3 anonim válasza:
Kókuszolaj. Nem lesz szögegyenes, de egyenesebb, belemasszirozod a hajadba, estere vagy par orara fenthagyod aztan szokas szerint hajatmosol. Nekem heti egytol erosebb, fenyesebb es egyenesebb a hajam.
3/3 anonim válasza:
Kókuszolaj ebben nem segít.
Keratinos hajegyenesítés teljesen rendben van, hosszú távon is csak kevésbé roncsol.
Nekem a genetika miatt szögegyenes a hajam.
Osztálytársam háromnaponta mossa, mosás utáni reggelen pedig magas hõfokon kivasalja, bár szegénynek elég roncsolt a haja, de fekete, így alig látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!