Egyenes hajvágás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) jövőhéten megyek fodrászhoz és szeretnék egy kissé újabb kinézetet a hajamnak.
Vékonyszálú és világéletemben fokozatosra volt vágva.. azt mondták az én hajamból nem nézne ki jól az ha mindenhol egyenletes hosszúságú.
Viiiszont én nagyon szeretnék olyat, nekem nagyon tetszik! Szerintem jól is állna, bár nem tudom.. esetleg tapasztalatok másoknak akiknek így van vágva a haja?:)
2018. jan. 9. 22:50
1/2 anonim válasza:
Nekem vekony szalu a hajam,es egynesre van vagva,es en nagyon szeretem.Regen fokozatos volt,de az nem allt jol.
2/2 anonim válasza:
Csináltasd meg ha tetszik. Ha mellé lettél meg mindig meg lehet máshogy csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!