A Balatonon is ugyanúgy le lehet barnulni, mint mondjuk Horvátországban a tengerparton?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 08:49
1/8 Drazicc válasza:
Nem, mivel Horvátországnak teljesen más teljesítmény alapú megállapodása van a napsugarak kezelőivel.
2/8 anonim válasza:
Csokibarnára le szoktam barnulni a Balcsin.
3/8 anonim válasza:
Sőt, még a Balatonig sem kell elmenni. Az itthoni strandon, de még az udvarban is simán le lehet barnulni. Bárhol, ahol süt a nap. Az meg egyéni, hogy ki hogyan barnul.
4/8 anonim válasza:
1 hétig röhögtem (biztos én vagyok a hülye) azon, hogy tavaly júliusban nyílt meg nálunk egy szolárium.
A kocsma helyén ....
5/8 anonim válasza:
Kemény kocsma helyen a szolárium 😂😂
6/8 anonim válasza:
Nekem a Balatonig sem kell mennem, itthon az udvarban is csokira tudok barnulni!
7/8 anonim válasza:
Én is mindenhol le tudok barnulni, szerintem ugyanolyanra, de egy barátnőm szerint én olyan tenger barnára barnulok :O
Ezt sosem értettem, de talán a kérdező is hasonlóra gondol. Állítólag a tengernél másmilyen barna lesz az ember..
8/8 Fingkirály válasza:
Horvátország (helyesen Horváthország :))))) sokkal közelebb van a Föld közepéhez (mert mint tudjuk, lapos), így ott erősebben süt a Nap, ami igazából csak egy állványon levő k**vanagy robotlámpa extra UV-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!