Nem merem levàgatni a hajam pedig tudom hogy nagyon jót tenne a vàltàs\vàltozàs mit tehetnék hogy gyōzzem meg magam?
Tudom, hogy ez furcsa kérdés, és hogy màsok ak ettōl sokkalta nagyobb problémàkkal kell megküzdeniük, de nekem ez mégis nagy dilemma. :(
Mindig is nagyon hosszú, dús, vastagszàlú hajam volt. Egészen addig amíg el nem kezdtem a középsulit. Hiàba vettek fel az egyik legjobb gimibe, költözés miatt vàltanom kellett, és ezt nagyon rosszul viseltem. Depressziós lettem, utàltam és utàlom a mostani iskolàmat, àllandóan, mindennap stresszelek, idegeskedek, nem tudok aludni, enni rendesen. Valószínūleg ezek a problémàk összeadódnak és úgy 2 éve a hajam elkezdett elvékonyodni, hullani. Màra màr a hajamnak szinte semmi köze ahhoz a hajamhoz amivel a középsulit kezdtem. Kevesebb is sokkal, vékonyabb, erōtlen, töredezik. Most derékig ér. Voltam orvosnàl, vérképet csinàltak és a vashiànyos vérszegénységhez közeli értékeket mutatott az eredmény, így kaptam vaspótló készítményeket, meg vitaminokat. Elméletileg ezek rendbehozzàk a hajam. De le kellene vàgatnom úgy vàllig érōre, mert úgy könnyebben regeneràlódna. Egyrészt ebbōl a szempontból is jó lenne a vàgàs, màsrészt pedig màsfél hónap mulva érettségizem, végre itthagyhatom a mostani iskolàm és ha szerencsém van megérte a sok évi munka és felvesznek felsōoktatàsba. Szeretném ezt a négy évet magam mögött hagyni, és mivel hajamon is meglàtszik a hatàsa, ha levàgatnàm az is hozzàjàrulna a vàltozàshoz. De valahànyszor belenézek a tükörbe mindig az jàr a fejemben, hogy megfogom bànni, és màr soha nem lesz többet hosszú, se szép. Még ennyire sem mint most. És emiatt mindig csak halogatom a vàgàst. Az ollót màr megvettem, de nem merem megtenni. Szerintetek hogy tudnàm ràvenni magam? Ill. Szerintetek 18 évesen még meg tud nōni a haj úgy derékig érōre? Nyilvàn évek alatt, de van rà esély hogy vissszanōjön?
Szia!
Én sokkal fiatalabb vagyok nálad,de nekem is volt ilyen problémám. Én is vérszegény vagyok és a hajam is ilyen volt. Én se mertem megtenni, hogy levágassam a hajamat, de anyukám rávett és később vastagabb, egészségesebb lett a hajam. Idővel pedig visszanőtt és újra térdig érő hajam volt. :)
Én levagattam a derékig erő barna hajam
Soha többet nem nőtt meg olyan hosszúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!