Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon elrontották a hajam,...

Nagyon elrontották a hajam, mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos történt velem 4napja egy olyan baleset, hogy a mellemig érő hajamat levágta az egyik kezdő fodrász ismerősünk ÁLLIG! 1hónap múlva lesz a tabló fotózás, rengeteget sírok és nem bírok tükörbe nézni. Vannak olyan gyógyszerek vagy módszerek amitől Szeptemberig megnőhet a hajam? Átlagosan a hajam 1.5cm-t nő 1 hónapban. Lehetséges, hogy fej masszírozás és minden egyéb hajápolási és hajnövesztő termék mellett a hajam szeptemberig 14-18cm-t nőjjön?
2018. márc. 10. 22:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
57%
Маска для волос Princes Hair, ez egy k.. rva jó orosz termék, nagyon drága, de nekem be vált
2018. márc. 17. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Szeptemberig még sok idő van, fog nőni sokat, még ha nem is annyit.

A haj növekedése ciklikus,van amikor gyorsabban nő, lehet segíteni nyomelemekkel. Nekem bejött a kovaföld ( Drogerie Markt), D vitamin ( fresenius Kabi féle)

A biovanne sem rossz, csak drága.

2018. márc. 27. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ricinus olaj! neten találsz 1000fele módot hogy használd szerintem minnél gyakrabban.

Vagy gyűrűs, felvart póthaj hidd el nem látszik és nagyon jól fog állni de 20-30Eft.

2018. márc. 27. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!