Fiúk! Ti gyantáztatjátok a lábatokat? Lécci kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 15:08
1/12 anonim válasza:
Nem. Egy férfi szőrös, Real men don't shawe, meg hasonló keleti bölcsességek :)
Hónalj szőrtelenítés de a láb már buz-is.
4/12 anonim válasza:
én lány vagyok mondjuk, de szerintem a láb szőrtelenítése a lányoknak való... ha ránézek egy lábra ami szőrtelen egy női láb jut eszembe nem egy férfi
5/12 anonim válasza:
én rendszeresen, versenyszerűen úszok és én le szoktam gyantáztatni vagy a kozmetikussal vagy anyukám segít nekem
a velejáró fájdalom megéri, mert selymesebb, puhább lesz a bőrön tőle és sokkal higénikusabb is. 16/F
6/12 anonim válasza:
Az első shave-re gondolt, nem shawe-re, nem? Nah mindegy, hogy ne csak offoljak: szerintem undorító, ha egy férfi szőrteleníti a lábát, nem is tudok rá férfiként tekinteni, a higiéniának meg semmi köze ehhez...
7/12 anonim válasza:
én szoktaamm, mert a barátomnak úgy tetszik
17/F
PusziDavid
8/12 anonim válasza:
nem gyantázom... pedig zavar. de szüleim szerint így jó!
9/12 anonim válasza:
Barátom nem gyantázza, és szerinte se fiús dolog. Csak nyáron a hónalját, mert zavarja.
20/L
10/12 anonim válasza:
Én néha gyantáztatom,de inkább borotválom. A barátnőm sem szereti ha szőrös vagyok és én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!