Csajok! Epilálás után ti is leborotváljátok még a lábatokat?
Nekem semmi bajom a fájdalommal, szóval alaposan le szoktam epilálni a lábamat, és alapból is szőke szőrszálak vannak csak rajta, de epilálás után ha végigsimítom pár helyen nem elég sima.. Újabban utána le szoktam borotválni, és akkor teljesen jó. Nektek sima lesz epilálás után? Az "utóborotválástól" nem nőnek ki hamarabb a szőrszálak?
16/L
Én nem szoktam leborotválni utána. Nekem teljesen sima lesz az epilátortól.
19/L
Nekem sem lesz teljesen sima utána, de ez csak mostanában van így... Lehet, hogy az epilátor hibája, az előző kettőnél nem emlékszem, hogy lett volna ilyen gondom.
Ha már rászántam az időt, hogy epiláljak, nem borotválom le utána, mert akkor másnap megint borostás lesz a lábam. Így is olyan picit, mintha az lenne, de ennyi belefér.
Nem, mert az (is) a célom, hogy gyengüljenek. Meg hát akkor másnap ugyan olyan lesz, szóval felesleges.
21:29
Milyen epilátorod van? :)
De a maradékot, amit ma leborotválok, azt holnap is le kell borotválnom, mert kinől. Így vagy borotválgatom folyamatosan, vagy megvárom míg elég hosszú az epiláláshoz. Amit amúgy 2-3 naponta csinálok... :S
09:55
Érdekes, ilyenem, vagy ilyesmim van, de még rosszabb az eredmény vele, mint a 6-7 éve vett Braunnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!