Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van értelme legépelni a babák...

Van értelme legépelni a babák haját, hogy erősödjön?

Figyelt kérdés
Barátnőm 3 éves koráig gépelte a kislánya haját és szerinte ettől dús. Nektek mi a tapasztalatotok erről?

2018. márc. 6. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és hozzátenném: ha igaz lenne a tévhit, akkor nagy eséllyel a körmünk is így viselkedne. Azt meglehetősen gyakran vágjuk, így elég groteszk lenne a kinézetünk.
2018. márc. 7. 22:56
 12/17 anonim válasza:
80%
Amúgy, ha nem a genetikán múlna akkor mi a magyarázat rá, hogy némelyik baba sok hajjal születik, mások meg kopaszon? Én sok hajjal születtem, egy rokonom meg kopasz volt sokáig. Nekem most is sok hajam van, neki meg most se, pedig ő többet vágatja.
2018. márc. 8. 08:10
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Időnként jobb a rövid haj. Nem a hajnak, hanem fejbőrnek, így a hajhagymáknak is. Szellőzik a fejbőr, éri a nap jobban. Kis korban azért jobb a tüsi, mert a divattal még nem kell foglalkozni és praktikus.
2018. márc. 8. 11:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtul nem jó, ha pl déli napfény éri, jó kis bőrrák, meg minden, bekenni nem lehet, ezért szerencsétlennek folyton kalapot kell hordania, ráadásul a kislény, akkor még kislánynak sem érezheti magá.

A haj egyébként nem véletlenül van, azért van, hogy ott legyen. Van funkciója, mégpedig pont a védelem.

2018. márc. 8. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Túl van lihegve ez a kislánynak érzi magát kérdés...fél évesen v 1 évesen ezzel foglalkozik a baba?
2018. márc. 12. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Nekem mindkét gyerekem rövid hajú volt 4 éves koráig. Nincs ebben nagy ügy.
2018. márc. 12. 13:19
 17/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez igaz lenne, nem lennének férfiak kevés, vékonyszálú hajjal, és nem is kopaszodnának...
2018. márc. 12. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!