Tényleg van értelme figyelni a holdállást hajvágáskor vagy ez csak babona?
Hallottam már róla de eddig nem olvastam utána de Szerintem egy próbát megér én is kipróbálom bajunk nem lesz.
Sot, ha igazan biztosra akarsz menni, teliholdkor fekete kecsket aldozol a keresztuton mielott fodraszhoz mesz.
Neha komolyan elgondolkozom hogy a tudomanyos oktatas tenyleg ennyire a nullat kozeliti-e, vagy csak az egyes emberek tudnak ennyire butak lenni.
#4 "ha többet vágjuk a hajunkat gyorsabban nő"-ben az a logika hogy az eltöredezett hajvégek is elszívják a hajhagymákban lévő táp anyagokat csak feleslegesen így ha vissza van vágva a haj rövidebb egészségesebb hajon jobban eljutnak a tápanyagok ergó gyorsabban nő.Plussz ugye az egészségesebb végű hajat jobban meglehet növeszteni mivel nem törik le a vége. Fodrász vagyok suliba tanítják.
A másik pedig hogy a holdnak bizonyítottan hatása van a földre lásd dagály apály ,akkor az emberre miért ne lehetne hatással mikor 70%-unk víz. Vagy pl sokan rosszul alszanak teliholdnál. Szerintem van logika benne.
"Fodrász vagyok suliba tanítják."
És azt is tanítják,hogy a Holdtól jobban nő a haj?
"A másik pedig hogy a holdnak bizonyítottan hatása van a földre lásd dagály apály"
Tehát ha van valamilyen hatása,akkor ezzel bizonyítasz egy tök más dolgot is,aminek köze sincs ahhoz? Érdekes a logikád.Egyébként egy nagyobb épület gravitációs ereje nagyobb hatást fejt ki rád,mint a Hold.
akkor az emberre miért ne lehetne hatással mikor 70%-unk víz."
Ez kb olyan,mint ha azt mondaná valaki,hogy a víz a hő hatására elpárolog.Ha szaunába vagy és a padlón lévő víz idővel elpárolog,akkor félő,hogy te is elpárolognál,mert te is vízből vagy,érteed..
"Vagy pl sokan rosszul alszanak teliholdnál."
Aminek van evolúciós magyarázata,a ragadozók aktívabbak a nagyobb fény miatt,a nem ragadozók is aktívabbak a fokozott veszély miatt.Évmilliós genetikai örökség,nem hókuszpókuszos misztérium ez. Nem a női magazinok ezotéria rovatából kell informálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!