Lenne igy ertelme elmennem fodraszhoz? Milyen "igazitast"/fazont kellene kernem?
Figyelt kérdés
Derekig er a hajam, de mivel nem alltam ugy anyagilag, plusz beteg is voltam hanyagoltam kb 5 evig a fodraszt, elotte kicsi korom ota havonta jartam. Nos az eredmeny az lett, hogy igaz a hajam szep meg csillog meg minden, de nagyon megritkult, vannak torott szallak, de nem mondanam, hogy ugy amblokk meg van torve. Viszont tele van kis hajszallal a fejem, amik raadasul mind kulonbozo meretuek. Eddig sose voltam elegedett a fodrasszal, mert sosem azt kaptam, amit kertem. Itthon vagtam az elmult 5 evben magamnak, csak a vegebol. Viszont kezdem ugy erezni, hogy igy eleg apolatlannak hat. Na, de ha nem akarok rovid hajat, mert igazabol kb allig kene felnyirni, ha total egybefuggo hajat akarok, a fokozatos szerintem meg jobban ritkitana, fufrut nem akarok, ha meg levagnank mondjuk 10 centit, szerintem nagyon mashogy nem nezne ki. Szoval tetszik, hogy igy, hogy hosszu es elso ranaezesre "egyben van", azonos hosszusagu, de megis apoltabb hatast szeretnek. Mit kellene tennem? Valamiert ugy erzem, ha en levagom a veget, csak par napig "szep". Viszont ha a fodrasz csak visszanyirna mondjuk 10 centit, az ilyen hajhossznal mar szep penz, es azt en is megtudnam csinalni. Igy tanacstalan vagyok. Plusz novesztem a tarkomnal levo reszt, hogy egybeerjen, a fodrasz mindig lenyirta es igy most kicsit neha undoritoan hat, de ha megint lenyirja, akkor folyton jarkalhatok ismet fodraszhoz. Remelem ertitek a gondom.2016. dec. 12. 13:55
1/4 A kérdező kommentje:
Roviden, talan ugy fogalmazhatnam meg,h ogy szeretnem, ha lenne tartasa, formaja a hajamnak, de legyen hosszu. Es mivel vekonyszalu, ezert szerintem a lepcsozetes, illetve a tepett hatas csak meg jobban ritkitana a hajam. Velemenyek?
2016. dec. 12. 13:58
2/4 anonim válasza:
Én ez után a nagy katyvasz és össze-visszaság után nem nagyon tudom elképzelni a hajad, amikor már elképzelem, hogy na ilyen, akkor jön valami oda nem illő totál ellentetje, úgyhogy akkor jársz a legjobban tanácsokkal, ha ezt tényleg látjuk is, úgyhogy pár fotóval légyszíves demonstráld magad.
3/4 A kérdező kommentje:
Megprobalom ertelmesebben. Most dolgozom, de majd otthonrol kuldok. Szoval a lenyeg, hogy egeszsegesen taplalkozom, jo minosegu sampont hasznalok, igy a hajam fenyes, ezzel nincs gond. Viszont semmi formaja es kb az allamtol ritkabban is nez ki, ha epp elvesziti mar a mosas utan a "volumenjet" es "osszeesik". Nem akarok rovid hajat, mert nem all jol, viszont nem tudom milyen format lehetne hosszu hajba tenni, ha nem akarom, hogy meg ritkabnak nezzen ki? Mert hiaba javasolta mar fodrasz a tepettet meg a fokozatost, szerintem attol sokkal ritkabban nez ki, volt mar olyanom es alig vartam, hogy azonos hosszusagu legyen a hajam.
2016. dec. 12. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!