Gáz ha egy lány nem szőrteleníti a combját?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 10:10
11/17 anonim válasza:
lol, nekem se szőrös. még paráztam is, hogy visszafejlődök vagy valami..:D de azért így reflexből mindig bemutatom a borotvának..:D
12/17 anonim válasza:
Nem gáz,ha nem annyira szőrös.Ha nagyon szőrös akkor bortováld!
22/L
13/17 anonim válasza:
Miért jön mindenki a borotvával? Én epilálok, az tutira nem erősíti meg. De a combom nem szőrös, csak térdig szoktam leszedni...
14/17 A kérdező kommentje:
nem az h sötét szőr de azért elég sok és szőke...nem tudom, mert valaki szerint gáz de nekem meg nincs kedvem, mert félek h megerősödik, mint a vádlimon pl..
2010. jún. 9. 22:14
15/17 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Vannak olyanok akiknek ez bejön, vannak akiknek nem. Szerintem, ha nem túl feltűnő, akkor nem kell szőrteleníteni.
27/F
16/17 anonim válasza:
egyaltalan nem gaz, vannak olyanok akik teljesen csupaszon szeretik, de en pl. azok koze tartozom, akik nem szeretnek egy "ovodast" simogatni :P 17/F
17/17 anonim válasza:
Szia!! Sztem nem gáz, én sem borotválom, habár nekem is csak kis pihék vannak rajta,,és szinte nem is látszik,,,ha neked elég erős és sötét szinű, na meg perwsze ha zavar, akkor szedd le nyugodtan, de én nem ajánlanám a borotvát, ha csak nem akarsz úgy szúrni mint egy süni, amikor hozzád bújik a pasid,,:))) Inkább epilálj, vagy gyantáztass,,,
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!