Van itt olyan, aki évekig nem volt fodrásznál?
Figyelt kérdés
Mennyit nőtt a hajatok? Nem volt nagyon töredezett a frissítő vágások nélkül? Mik a tapasztalatok?
Köszi előre is! :)
2018. márc. 2. 22:57
1/7 anonim 

válasza:

16 évesen volt fiúsan rövid, 18 évesen már a fenekemig ért. Soha nem volt szükség "frissítő" vágásokra.
2/7 anonim 

válasza:

28 évesen voltam először, addig hosszú volt és vágtam magamnak.
3/7 anonim 

válasza:

Olyan masfel eve lehettem utoljara, azelott pedig olyan 4-5 evig nem lehettem. 2-3 havonta lenyirom magamnak, szoval nem igazan toredezik meg. Olyan 2-3 centit no vagasok kozott.
4/7 anonim 

válasza:

13 éve nem voltam fodràsznàl, akàrmikor elmentem, hülyét csinàltak belőlem (nyilvàn ezért nem fogok fizetni). Sajàt magam vàgom és nem töredezik.Rendesen nő ugyanúgy, csak még a formàja is szép.
5/7 anonim 

válasza:

Ha töröttnek érzem, levágom a végét. Ehhez nem kell fodrász, 10 perc az egész és ingyen van.
6/7 anonim 

válasza:

Tavaly augusztusban voltam, előtte húsz évig nem. ..magamnak vágom, göndör, így nem baj, ha nem tök egyenletes.
7/7 Miss Endzsi 

válasza:

Utoljára 8-9 éve voltam fodrásznál, azóta magamnak vágom, nem hagyom töredezni, teljesen normális.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!