Hogyan kell szakszerűen arcot mosni?
Figyelt kérdés
Alap helyzetben megmosom reggel és este vízzel és arctisztítóval/szappannal. Viszont mi a helyzet akkor,ha kétnaponta sportolok délutánonként és (enyhén) megizzadok? Úgy tudom,nem egészséges napi 3x arcot mostni tisztítóval, viszont azt se hiszem,hogy jó lenne,ha utána megfürdök,de az arcomat koszosan hagyom...
(Huszonéves fiú vagyok,ha esetleg van relevanciája)
2018. febr. 28. 19:52
1/1 anonim válasza:
Szerintem ha megizzadsz, akkor csak vizzel fuss at rajta, az is boven eleg, hogy leszedje szerintem. Tenyleg ne vidd tulzasba az arctisztitozast, mert nekem peldaul elegge kiszaradt tole a borom par honapja, de lehet neked kevesbe erzekeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!