Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell szakszerűen...

Hogyan kell szakszerűen pattanásokat kinyomni és utána mi a teendő?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha már annyira nyomkodi akarod, akkor szerintem előbb pár percig kamillás gőzben gőzöld meg az arcodat(a kamilla fertőtlenítő hatású is többek között)majd egy tiszta ruhával vagy papírzsepivel nyomd ki és utánn kezeld le tonikkal. Ha van valamilyen pakolás , ami kifejezetten pannaásos bőrre ajánlott, akkor tedd rá az egész arcodra.

Semiképpen ne "koszos"kézzel nyomd ki.

2009. okt. 31. 07:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Pont ilyn választ vártam:)

Hát nem akarom annyira nyomkodni, de azért ha előjön egy pár darab az csúnya ha ottvan, viszont koszos kézzel meg csak bajt okoznék.

Kozmetikusnál voltam a napokban, de sajnos túl drága ahhoz hogy mindig oda menjek(2700FT), pedig ő tök jól megcsinálta.

2009. okt. 31. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Az nagykezelés, amin voltál a kozmetikusnál?

Az enyénél 3800Ft egy nagykezelés, szóval a tiédnél még aránylag türhető. De én is csak 2 havonta járok nagykezelésre, mert azért sok. :S

2009. nov. 1. 13:56
 4/4 A kérdező kommentje:
jú akkor nem is olyan drága az enyém... bár a mi pénztárcánkhoz mérve igen:( de amúgy igen, nagykezelés volt azt hiszem.
2009. nov. 1. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!