Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik SLS mentes, de sziliko...

Létezik SLS mentes, de szilikonos sampon?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 13:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és SCS mentes is :)
2018. febr. 26. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, nem is lenne sok értelme. A szilikont csak szulfát oldja fel, így ha szulfátmentes sampon mellé szilikonos hajápolókat használsz felgyülemlik a sok szilikon a hajadon és iszonyatosan zsíros maradna minden mosás után.
2018. febr. 26. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem létezik :/ ami sls ès társai mentes valóban, azok amúgy is natúr termékek, amikbe nem raknának szilikont.

én úgy oldom meg, hogy sls (sles, scs..stb) mentes sampont használok, mivel nagyon szárították, irritálták az ilyen erős tisztítók a fejbőröm. viszont mivel igényli a hajam a szilikont (sok mindent próbáltam, de csak ezzel könnyen fésülhető, nem kócolódó) szilikonos samppnt használok. kb 2 éve mosom így a hajam, én nem tapasztaltam, hogy felgyűlne rajta a szilikon, és nem is zsìrosodik gyorsabban.

első, te meg inkább ne reklámozd a tudatlanságodat xD enyhèn szólva szánalmas egy ilyen hozzászólás. ezek összetevők nevei, funkcionális rövidítések, így nem kell hosszan leírni, hogy sodium laureth sulfate és sodium coco sulfate stb...

2018. febr. 28. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok, elírtam, szóval sls és szilikon mentes sampont, és hozzá szilikonos balzsamot használok
2018. febr. 28. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!