Létezik SLS mentes, de szilikonos sampon?
szerintem nem létezik :/ ami sls ès társai mentes valóban, azok amúgy is natúr termékek, amikbe nem raknának szilikont.
én úgy oldom meg, hogy sls (sles, scs..stb) mentes sampont használok, mivel nagyon szárították, irritálták az ilyen erős tisztítók a fejbőröm. viszont mivel igényli a hajam a szilikont (sok mindent próbáltam, de csak ezzel könnyen fésülhető, nem kócolódó) szilikonos samppnt használok. kb 2 éve mosom így a hajam, én nem tapasztaltam, hogy felgyűlne rajta a szilikon, és nem is zsìrosodik gyorsabban.
első, te meg inkább ne reklámozd a tudatlanságodat xD enyhèn szólva szánalmas egy ilyen hozzászólás. ezek összetevők nevei, funkcionális rövidítések, így nem kell hosszan leírni, hogy sodium laureth sulfate és sodium coco sulfate stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!