Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kart lehet borotválni?...

A kart lehet borotválni? Miert nem?

Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:15
 1/5 anonim válasza:
Mindent le lehet borotválni :D De komolyra fordítva a szót, inkább ne borotváld, mert amikor nő vissza iszonyatos, ha hozzáérnek, mert szúr a borosta. Ha nagyon zavar a) szőkítsd/ szőkítesd ki ( fodrász kellékesben mindent be tudsz hozzá szerezni) ez fájdalommentes és a bőrödön sem lesz szőrbenövés, illetve borosta. ( én személy szerint ezt csinálom évek óta és már a szőr színe is világos barna, sötét fekete volt.) b) gyantáztass,bár ez is kivitelezhető otthon, de ha nem bízol magadban jobb kozmetikusra bízni. c) végleges szőrtelenítés,bár itt minden kezelés előtt le kell borotválni a karodat, kb. 7-8 kezelés alatt megszabadulsz a szőrtől bár utána érdemes félévente újra menni, biztos, ami biztos ;)
2018. febr. 24. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én évek óta leborotválom tavasszal és nyáron és csak egy kicsit erősödött meg szóval szerintem nyugodtan.
2018. febr. 24. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is borotválom. Igaz, h tüsis amikor nő ki, de szerintem így is jobb mint olyan szőrösen.
2018. febr. 24. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én eddig borotváltam, most már gyantázom.
2018. febr. 26. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is borotválom, nemrég kezdtem el,mert zavart. Nekem nagyon szőrös, a lábam,combom dettó.12l.
2018. febr. 26. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!