Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindenkinek van türelme az...

Mindenkinek van türelme az epilátorhoz?

Figyelt kérdés
Csak a lábszáramhoz használom(Dyras),de inkább csak szőrritkításra jó, a felét le tudom szedni és időigényes így is.Minden ep-al ilyen szutyok,lassú meló kiszedni?Így kevesebbet kell borotválnom.Ezt még senkitől nem kérdeztem,de sokan dicsérik a gépet.Vagy rossz márka a Dyras?
2010. jún. 8. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Én azért szoktam le róla, mert egyrészt időigényes, másrészt fájdalmas. Nekem majdnem egy óra, mire végzek a lábammal, és egy hét múlva kezdhetem elölről. De gyantával se sokkal jobb. Szóval maradt a borotva.

Szerintem nem márkafüggő, nem jól vannak kitalálva az epilátorok, csak annak jó, akinek minimális szőre van.

2010. jún. 8. 13:10
 2/7 anonim válasza:
57%

Szerintem sem márkától függ az epilátor hasznossága.

Szerintem csak bizonyos területeken előnyösebb epilátort használni pl.a comb, nekem utána elég sokáig szörtelen marad, de az alsó lábszáramat borotválom, mert úgy is gyorsan visszanő.

2010. jún. 8. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem az epilátort, igaz hogy időigényes, dehát hetente egyszer kibírom. A borotvát meg minden nap kell használni, plusz nem olyan selymes a bőrőm :D
2010. jún. 8. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Ó, még meg azt hittem, hogy az én epilátorom sz@r :-) ezek szerint mind hasonló (nekem philips van). És akkor mi van a hetekig tartó hatással? Ez volt a másik gondom, hogy hetente kell vele szőrteleníteni. Ezek szerint nincs is olyan, hogy 4 hétig kitart?

De jó, megnyugodtam...

Ja, és nekem is majdnem 1 óra a két lábam :-(

2010. jún. 8. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem pillanatok alatt megvan (philips) az sem mindegy mikor szeded, a ciklus 2-3 hetében kell, mert akkor nem annyira fájdalmas. a dyras szerintem meg szar márka.
2010. jún. 8. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok nekem egy hónapig nem nő ször.
2010. jún. 8. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
A ciklusos dolgot még nem hallottam,bár nem érdekel a fájdalom kicsit se.De köszi.
2010. jún. 8. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!