Pirosas vörös hajam van, szeretnék bele szőke melírt, vettem kallos szőkítőport és oxit 9%ost. Meddig kell kb rajta hagyjam?
szerintem otthon meg se próbáld!
Fodrász
Ha mindenképpen otthon akarod csinálni, arra figyelj, hogy mindenképpen először a végét kend be és csak aztán a tövét, mert nekem fekete a hajam, én felcseréltem a sorrendet és a tövét leszívta a vége meg fekete maradt. Ugy néztem ki, mint akit lef..stak. :)
Ha rákented a végére, kb. 10-15 perc mulva kend rá a tövére és hagyd rajta kb. azon is 10-15 percet. Ha leszívta, ha nem ennyi idő után muszály lemosnod, mert félő hogy leég a hajad. Nem lesz egészen szőke, hanem olyan sárga-narancssárga szőke, de a vöröshöz az nagyon jól fog illeni szerintem. De ha rám hallgatsz, semmiképpen ne hagyd rajta 40 percig, mert tényleg nem lesz hajad.
nekem barna hajam van és most lett bemelírozva szőkére..
kb 45 percig hagyd rajta..és mosd ki samponnal..utánna meg hamvasító samponnal (schauma) hogy ne sárguljon be a szőke melír :)
ösi a válaszokat mindekinek!
Megcsinálltam, kb 30 percet lehetett rajta a végeket kiszívta azokról lehúztam az anyagot, nem tört le, és a vöröshöz egész jól illő vöröses szőkés árnyalatot kaptam.
Köszi a tippeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!