Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Velem van a baj? Valakinek...

Velem van a baj? Valakinek van még ilyen problémája?

Figyelt kérdés

Na szóval 13/L vagyok és kb fél éve borotválom a lábamat de ma mondtam anyumnak h gyantázza le na de a szőröm nagyon erős vagy vastag nem tudom hogy írjam le.

Bnőim és mondták h nekem mér ilyen vastag (erős) a szőröm nekik nem az akinek megnéztem nem volt olyan vastag (erős) a szőre a lábán mint az enyém mellesleg a gyanta se hozta le 100% ig!

velem van a baj h ilyen vastad és erős a lábszőröm? mellesleg mér? Nektek van ilyen problémátok? van valami ajánlat mit használjak?

2010. jún. 7. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Valószínüleg azért ilyen erős, mert borotválod. Inkább gyantázd, vagy epiláld!!

Remélem segítettem!

2010. jún. 7. 19:41
 2/9 anonim válasza:

Szerintem is az lehet a probléma hogy borotváltad,mert attól csak rosszabb lesz,attól egyre erősebb lesz a szőr..

Szerintem menny el kozmetikushoz,azzal szedesd le,és az majd biztosan tud adni valami ötletet,hogyan oldd meg a problémádat..Mindenkinek aki borotválja a lábát ilyen problémája lehet..máskor ne borotváld már le!

2010. jún. 7. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
A hajad is ilyen erős, vastag szálú? Szerintem egyszerűen csak ilyen vagy, és az hülyeség, hogy a borotválástól gyorsabban nő! Csak úgy tűnik, de valójában ugyanolyan gyosasággal nő, mintha gyantáznád vagy epilálnád(az utóbbi két eljárás során tövestül húzzák ki a szőrszálakat, ezért tovább tart, míg újra kinőnek)
2010. jún. 7. 20:09
 4/9 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy gyorsabban nő,de a kozmetikusom szerint a gyantázás alkalmasabb..
2010. jún. 7. 20:57
 5/9 A kérdező kommentje:

hát ige...de nagyon fááájj....

a hajam végonyszálú és nem is dús de a derekaig ér...

de mások is borotválják a lábukat és nekik nem vastag!

2010. jún. 7. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:

nem attól lesz vastag valakinek a lábszőre mert borotválja! barátnőm, bár szöke, vékony hajú mégis olyan mammut lábai vannak hogy csak na pedig ő gyntázza. nekem se épp pihe a lábszöröm monnyuk, de soha nem is volt az. 7éve borotválom a lábam ésn em tapasztaltam h erősebb lett volna!

próbáld ki szerintem a szörtelenitő krémeket, nyilván a vastagabb lábszőrűeknek tovább kell fennhagyni kicsit akrémet de zat hallottam, hogy az vékonyit rajta sok használat után. aztán pedig lehet hormonális dolog is ám! most vagy serdülő korba ez az tultenghet benned simán:) gondolom még nem jársz nőgyógyászhoz, de majd töle vagy a háziorvosodnak is megemlitheted szerintem, hogy erre jó e valami tabletta, mert ha tényleg nem genetikai hanem hormonális akkor lehet rajta bogyóval segiteni.

2010. jún. 8. 11:43
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi sokat segítettél!
2010. jún. 8. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
a szorzet - barmivel tavolitod is el- 16 eves korig erosodik. csak 16 utan kezd gyantazassal ritkulni... !!!
2010. jún. 8. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:
huuuuuu akkor olnyan lesz a lábam mint egy kanibálnak
2010. jún. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!