Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tehetném göndörebbé a...

Mivel tehetném göndörebbé a hajam?

Figyelt kérdés
Alapvetően göndör lenne a hajam, csak nem túl erősen, így ha megfésülöm, máris eltünnek a loknik és marad a hullámos haj. Milyen krémet vagy ehhez hasonló dolgot használhatnék, ami visszaadja a hajam természetes rugalmasságát?
2010. jún. 7. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:

először is csak hajmosás után még vizesen fésüld meg egyszer, utána szárazon már ne nagyon. A hajhab sok emebrnek lehúzza a tincseket, ezért jó a hajspray(én tab fusion-t használok, fogkrémzöld műanyag üvege van a tescóban lehet kapni) [link]

a képen láthatod a zselét, ebből a márkából oylan tubus mint az ezüst, csak az is zöld:)

Én ezt fújom még vizesen a hajamra és felnyomkodom, nagyon jól megtartja, és nem áll csimbókokba össze. Mindenr eggel befújhatod szárazon is, kellő távolságból és akkor megtartja. Vagy ne szárítsd meg hanem hagyd h a nap tegye, az is használhat.

2010. jún. 7. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mikor vizes a hajam, annyira imádom, ahogy kinéz és nagyon szeretném, ha szárazon is olyan lenne a tartása.

Egyébként attól is félek, hogy ha csak úgy simán hajmosás+szárítás után elindulok valahova, h_lyének néznek és kócosnak, pedig nekem úgy tetszik. : D

2010. jún. 7. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
ez nekem nagyon bevált nézd meg a tescóban, se nem zselé se nem lakk és mégis ugyanaz a hatás, pedig oylan névtelen kis aggyinak tűnik.
2010. jún. 7. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

Én is csak vizesen fésülöm meg,és nem szárítom.Hagyom,hogy magától száradjon,és akkor szebb lesz.Ha sietek és muszáj szárítani,akkor tárcsával szárítom.Ha megszáradt,én Wellaflex Curl fresh-up spray-t használok.Ez egy hajgöndörítő,felfrissítő hajlakk,de nem lesz tőle vizes hatású a hajad.

2010. jún. 7. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:

És megmaradnak a loknik....

:)

2010. jún. 7. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
(első vagyok )ja és én is kócosan szeretem magam, és ez tartozik az egyéniségemhez(elé szétszórt vagyok :) ) még soha senki nem mondta h gáz lenne a hajam. Csak érezd jól magad és kész :D
2010. jún. 7. 17:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi. : D Kipróbálom amit ajánlottál. : D
2010. jún. 7. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!