Mivel tehetném göndörebbé a hajam?
először is csak hajmosás után még vizesen fésüld meg egyszer, utána szárazon már ne nagyon. A hajhab sok emebrnek lehúzza a tincseket, ezért jó a hajspray(én tab fusion-t használok, fogkrémzöld műanyag üvege van a tescóban lehet kapni) [link]
a képen láthatod a zselét, ebből a márkából oylan tubus mint az ezüst, csak az is zöld:)
Én ezt fújom még vizesen a hajamra és felnyomkodom, nagyon jól megtartja, és nem áll csimbókokba össze. Mindenr eggel befújhatod szárazon is, kellő távolságból és akkor megtartja. Vagy ne szárítsd meg hanem hagyd h a nap tegye, az is használhat.
Köszönöm.
Mikor vizes a hajam, annyira imádom, ahogy kinéz és nagyon szeretném, ha szárazon is olyan lenne a tartása.
Egyébként attól is félek, hogy ha csak úgy simán hajmosás+szárítás után elindulok valahova, h_lyének néznek és kócosnak, pedig nekem úgy tetszik. : D
Egyetértek az elsővel.
Én is csak vizesen fésülöm meg,és nem szárítom.Hagyom,hogy magától száradjon,és akkor szebb lesz.Ha sietek és muszáj szárítani,akkor tárcsával szárítom.Ha megszáradt,én Wellaflex Curl fresh-up spray-t használok.Ez egy hajgöndörítő,felfrissítő hajlakk,de nem lesz tőle vizes hatású a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!