A PIROS pöttyökkel mit lehet kezdeni a lábon?
NAgyon elegem van már hogy van rajta vagy 10- 12 pötty.MIt csináljak mivel kenjem.régen epiláltam attól lett iylen csúnya ,most borotválom de nem javul.és dög meleg van méár szeretnék rövidebb ruhában menni.
a neogranormon körömvirág krém aloe vera nem használ!:(
rendszeres radírozzam?
hjaj már nagyon unom,és baromi soká gyógyul meg.
kösd össze őket filctollal!
Ha kérdezik mi ez, mondd azt: nonfiguratív tetoválás. ;-)))
Szia!
Én is hasonló gonddal küzdök.
Én eleinte gyantáztam előtte normális radíros kezelés majd a lábamon is 24óra elteltével ismét radír.
Ennek ellenére nekem is begyulladnak a benőtt szőrtüszők(így hívják a kis pöttyöket).
Később borotváltam és valamivel kevesebb lett, de most itt a nyár és újra epilálom, most már géppel.
És ismét előjöttek a "kis piros pöttyök".
Én is szívesen meghallgatnám a további tanácsokat.
Sok szerencsét! Puszi
18/L
Fiúk! ne írjatok már !:P
amúgy ha elmúlt akkor én nem fogom epilálni az biztos,inkább kelljen borotválni két naponta minthogy csúnya piros legyen.
Hallod te miért géppel szeded? csak rosszabb lesz!az epilátor nálam csak a hónaljnál vált be ,és tök durva hogy ott is érzékeny a bőr de mégse szokott begyulladni ott tök sima .
komolyan nem tudom mit kéne rákenni,..vagy a radírral jobban elmúlhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!