Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A PIROS pöttyökkel mit lehet...

A PIROS pöttyökkel mit lehet kezdeni a lábon?

Figyelt kérdés

NAgyon elegem van már hogy van rajta vagy 10- 12 pötty.MIt csináljak mivel kenjem.régen epiláltam attól lett iylen csúnya ,most borotválom de nem javul.és dög meleg van méár szeretnék rövidebb ruhában menni.

a neogranormon körömvirág krém aloe vera nem használ!:(

rendszeres radírozzam?

hjaj már nagyon unom,és baromi soká gyógyul meg.

2010. jún. 7. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

kösd össze őket filctollal!

Ha kérdezik mi ez, mondd azt: nonfiguratív tetoválás. ;-)))

2010. jún. 7. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
jaj de zakkant vagy:)
2010. jún. 7. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló gonddal küzdök.

Én eleinte gyantáztam előtte normális radíros kezelés majd a lábamon is 24óra elteltével ismét radír.

Ennek ellenére nekem is begyulladnak a benőtt szőrtüszők(így hívják a kis pöttyöket).

Később borotváltam és valamivel kevesebb lett, de most itt a nyár és újra epilálom, most már géppel.

És ismét előjöttek a "kis piros pöttyök".

Én is szívesen meghallgatnám a további tanácsokat.

Sok szerencsét! Puszi

18/L

2010. jún. 7. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Vágd le a lábad:)
2010. jún. 7. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Fiúk! ne írjatok már !:P

amúgy ha elmúlt akkor én nem fogom epilálni az biztos,inkább kelljen borotválni két naponta minthogy csúnya piros legyen.

Hallod te miért géppel szeded? csak rosszabb lesz!az epilátor nálam csak a hónaljnál vált be ,és tök durva hogy ott is érzékeny a bőr de mégse szokott begyulladni ott tök sima .

komolyan nem tudom mit kéne rákenni,..vagy a radírral jobban elmúlhat?

2010. jún. 7. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a bőrradír segített, meg én néha bekentem citromlével. Hülyén hangzik de az szárítja úgyhogy jól jött.:)
2010. jún. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!