Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki küszködik ezzel? A kozmetik...

Ki küszködik ezzel? A kozmetikus tud valamit kezdeni a szőrtüszőgyulladással és az utána maradt piros pöttyökkel?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már hogy mindig benő. Kb 4 évig epiláltam a lábam, nemrég tértem át a borotvára, de még így sem az igazi: a bőr alá nő a szőr, piros, és fertőtlenítem és kipiszkálom, de piros pöttyös marad a lábam és ha már gyógyulófélben van, akkor barnul, de az sem szép látvány. Kozmetikus mit tudna kezdeni vele? Köszönöm előre is!
2010. jún. 3. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Hello!

Nem vagyok kozmetikus, de létezik olyan fajta kezelés, amely segít a problémádon. Hallottam valamilyen mézzel történő szőrtelenítésről, amely csökkenti a bőr pirosságát, valamint a szőrtüszőgyulladást és elvileg regeneráló hatású, tehát valószínüleg bebarnulni sem fog. Elvileg ugyanezekkel a problémákkal küszködő embereken segített. Sajnos pontosabb infóval nem tudok szolgálni. Szerintem keress fel egy kozmetikát.

Sok sikert! =)

2010. jún. 3. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
az epilálástól elég gyakran benő a szőr, én már több éve kozmetikussal gyantáztatom, lehet h kicsit drága de megéri, nekem is be szokott nőni ha nem krémezem a lábam, de erre azért szoktam figyelni, hetente egyszer tusolás közben bőrradírt használok, ami a felesleges hámréteget leszedi, és minden este tusolás után alaposan bekrémezem, mert ha nem száraz a bőröd akkor nem fog benőni, ha piros pöttyös a lábad, akkor kend be babapopsi krémmel neogranormonnal az segít
2010. jún. 3. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Ki fogom próbálni a mézeset is és a neogranormont is!:)
2010. jún. 3. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pont most pár napja vettem Baneocin krémet ugyanilyen problémára. Elég jónak tünik, 2-3 napja kenem és mintha múlna. A gyógyszerész ajánlotta , antibiotikum tartalmú és szörtüsző gyulladásra is jó. 650 Ft körül volt. Azt mondta, hogy a Neogranormon Körmvirág erre nem elég, mert már gyulladt.
2010. jún. 3. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, kipróbálom!
2010. jún. 4. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!