Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek újra müttessem?

Szerintetek újra müttessem?

Figyelt kérdés
Fiatal nőként,eleg siralmasan néztem ki, volt szemhéj csüngés mütetem,de nem vagyok vele megelegedve de ez 18 evesen volt,most 29 vagyok.es szeretnem ujra mütetni,szeretnek szep szemcsket en is.
2018. febr. 10. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Kép nélkül olyan értelmetlen ez a kérdés.

Na mindegy, válaszolok a nélkül is. Nem vagyok híve a műtéteknek, főleg a szépítőeknek, és inkább an önelfogadásra koncentrállnék 29 év után is. Másrészt azt a pénzt számomra fontosabb dolgokra is el tudom költenni. Ennek ellenére a te tested, azt csinálsz, amit akarsz, ha azt gondolod, hogy ez segít, és minden mást kiprbáltál már, hajrá!

2018. febr. 10. 14:16
 2/6 A kérdező kommentje:
A baratom egy even belul ujra mutete akkor hol van neki is az onelfogadas,masodszorra ami nagan klinikan volt,sokkal latvanyosabb lett az eredmeny.szeretnek vegre en is magamal torodni,ha eddig mindig masokkal foglalkoztsm mibt ahogy most is de velem senku,ebbe is karaikas lett aszemeim.
2018. febr. 10. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:

OMG, bocs, hogy nem látok fejedbe és nem tudtam, hogy a barátod 2szer megműtette magát. mndjárt elásom magam.

Persze a barátodnak is azt javasoltam volna, hogy önelfogadást gyakorolja.

Lényegen nem vátoztat: A te tested, a te pénzed, arra költöd amire akarod. Ha rólam lenne szó nem tennéd, de te azt csinálz, ami szernted segít neked.

2018. febr. 10. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Örülök Neki,hogy neked ezzel sem kell idegeskedni,és az idödet,meg a penzedet arra költözés nem erre. Mert tökéletes vagy és biztos jól nézel ki.de ha te is úgy néznek ki ezerszer megcsináltatták volna.
2018. febr. 10. 18:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha te úgy neznel ki biztos ezerszer már rég megküzdöttek volna magad.
2018. febr. 10. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálnád érthetően leírni a gondolataidat?
2018. febr. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!