Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 18 évesen őszülés?

18 évesen őszülés?

Figyelt kérdés

Mennyire normális ha több ősz hajszálat is találtam (most egy helyen megnézve kapásból ötöt, de ki tudja mennyi van még) 18 évesen? Egyik szülőm sem kezdett őszülni 30 éves kora előtt.

Nagyon zavar mert sötét hajam van amiben meglátszódik.:(

Olvastam olyanokat hogy normális tizen meg huszonévesen őszülni, valaki a huszas éveiben már festi a haját emiatt. Az a baj hogy én nagyon nem szeretném elkezdeni festeni, még egy jó pár évtizedig legalább, ezért gondoltam megállítom ha meg lehet még az elején.

Mit tudok ezzel kezdeni? Okozhatja valamilyen vitaminhiány? Egyáltalán meg tudom állítani vagy le tudom lassítani a folyamatot?

Előre is köszi a válaszokat!

2018. febr. 7. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, egészséges embereknél is előfordul. Az egyik családtagom pl már 19 évesen majdnem teljesen ősz volt. Megállítani és lassítani nem lehet.
2018. febr. 7. 18:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez nem igazán nyugtatott meg, de legalább azt már tudom hogy egészséges.:D
2018. febr. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.