Valaki help meee kék-zöld haj tanácsok (? )
Nem mellesleg semmivel nem fog már kijönni az a zöld... Lilaval semlegesíteni tudod egy ideig, de ha az is elkezd kopni újra előbukkan a zöld! Sajnos a kék ezt teszi!
#4 voltam.
A directions kék színezőjétől én is bezöldültem. XD A legszörnyűbb, hogy erre tényleg bármit kenhetsz, hiába próbálnád szőkíteni, semmi nem hozza le..utálatos, ezért többet nem is vettem olyat..eleve nem is azt a kéket kaptam amit vártam, pedig totál leszivatott hajra kentem..2 mosás után már zöld volt a hajam, ezek után bármit kentem rá (akár kéket akár másabb színeket, mindent ledobott 1-2 mosás után és visszajött a zöld).
Én személy szerint már váltottam, jelenleg a Venita Trendy 39-es (cosmic blue) színét használom és imádom.
Ezzel tökéletes sötétkéket kaptam és így meg tudtam csinálni amire vágytam, a feketéből sötétkékbe átmenő ombre hatású hajat.
Illetve ami egy hatalmas plusz ennek a színezőnek, hiába fakul a mosások alkalmával, akkor is csak fakó, de sötétkék marad, csak halványab változatban..az ocsmány türkizes hajamnak nyoma sincs!
Itt egy kép a termékről ha valakit érdekelne, fodrászkellékesben lehet venni, ha jól emlékszem nincs 1000 Ft se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!