FFDP kérdése:
Miért dagad fel a pattanás a fogkrémtől és a paradicsomtól?
Figyelt kérdés
Ezektől tényleg csak rosszabb lett, mit tehetnék még rá?2010. jún. 6. 20:17
1/6 anonim válasza:
nekemis csunya lett toluk,mar sokmindnet kiprobaltam enis,egyebkent nemvagyok pattanasos csak egy ketto van,de ha nagy pattanasod van es gyulladt tegyel ra krumplit,nagymamám mondta h regen aztettek raa,persze en elosszor kinevettem de 2 nap alatt eltunt,szoitsd ra vlmiwel v ragaszd le,az segitt a nagy pattik eltunteteseben+meg a kamilla tea is jo ra,nekem ezek hasznaltak
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. :)
2010. jún. 6. 21:52
3/6 anonim válasza:
Nekem nem daradt fel a fogkrémtől, hanem lyuk lett a helyén, amikor kicsit "lentebb" ment (a pattanás) akkor tettem rá alkoholt, lehet azis közbejátszhatott...
Egyébként nem tudom mit kenj rá, de a bőrgyógyász biztos tud adni választ a kérdésedre. De amúgy még jó, hogy írod, hogy a paradicom sem jó... de lehet csak a te arcodra nem, vagy túl sokáig hagytad rajta (az arcodon)! Nem? Mert azt írták itt, hogy a paradicsom az nagyon szárít.
4/6 anonim válasza:
ez szerintem bőrtípustól függ
nekem a pattanástól csak szebb lesz a bőröm :)
paradicsommal még ne próbáltam
13L
5/6 anonim válasza:
bocsi XD azt akartam írni hogy a fogkrémtől szebb lesz :'D
6/6 A kérdező kommentje:
:DD Ja, hát ha neked az vált be :D
2011. júl. 26. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!