Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2kérdésem is lenne: Mit...

2kérdésem is lenne: Mit tehetek hogy nyáron sokat nőjön a hajam, van valami hajszesz vagy ilyesmi? Hallottam a ginseng kapszuláról, amit rá kell tenni mintha hajszesz lenne és nagyon sokat nő tőle. Igaz ez?

Figyelt kérdés

Másik kérdésem:

Ha kakaóvajjal bekenem magam jobban barnulok? Nem káros? Nem kopik le 2-3 nap után a szín?

2010. jún. 6. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
A hajjal kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni, neharagudj. Viszont a kakaóvajat csak ajánlani tudom! :) Én úgy használom, hogy eleinte, amíg fehér a bőröm, és könnyen leéghetek, addig naptejet használok, később már rákenem a naptejre a kakaóvajat kb fél/1 óra múlva, és mikor nyár közepére már jól le vagyok barnulva és nem égek le, akkor esetleg reggel bekenem magam faktoros naptejjel, utána napközben már csak kakaóvajjal. Gyönyörűszépen lehet tőle barnulni, és nem kopik jobban a színed, mintha egyszerű naptejet használnál. De vigyázz, először tényleg csak naptej után használd, mert a leégéstől nem véd meg.
2010. jún. 6. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyél B-vitamint, de extrém eredményt ne várj. A hajadra minden szempontból pozitív hatással lesz
2010. jún. 6. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyél a hajadnak jót tevő gyümölcsöket, zöldségeket, keress rá a neten.És egy infó:a haj nyáron és nappal gyorsabban nő, mint télen és éjszaka:DÚgyhogy ennek örülhetsz:)És ápold is a hajad, strand után pakolás, mert hiába nő meg a hajad, hogy ha vékony, szálkás töredezett lesz, amit le kell vágj:S
2010. jún. 6. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Még annyit akartam írni (csak kifelejtettem)hogy fényérzékeny vagyok,és hogy fényérzékeny vagyok,és hogy emiatt nem árt-e meg a kakaóvaj? Azt olvastam,hogy nagyon magába vonzza a napsugarakat,és mint a fasírt úgy sülsz meg benne.Igaz ez?:S

2010. jún. 6. 20:33
 5/7 A kérdező kommentje:

- és hogy fényérzékeny vagyok

Bocsi ezt nemakartam 2x írni:D

2010. jún. 6. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Akkor viszont nem biztos hogy jót fog tenni. Próbáld ki azért, ha nem válik be, akkor ne használd többet. Gyógyszertárba pár száz forintért megcsinálják neked a kakaóvajat, úgyhogy nem nagy pénzkidobás, ha mégsem tudod használni. Én még sosem égtem le benne mondjuk, de ha fényérzékeny vagy, akkor fokozottan ügyelned kell a naptejezésre, és nem biztos, hogy elég csak a kakaóvaj.
2010. jún. 6. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Akkor lehet fényvédővel + kakaóvajjal kenem majd be magam, először csak a lábam,és majd meglátjuk mi lesz:P:D

2010. jún. 6. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!