Hány évesen kezdtetek el őszülni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 07:26
3/8 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz őszülés alatt :)
Egy-egy ősz hajszál simán belefér huszonévesen is, én harminc-akárvalahány évesen vettem észre először. A szüleim hatvanasok, a nagymamám emúlt kilencven, és még mindig több a nem ősz hajszáluk, mint az ősz...
4/8 A kérdező kommentje:
Van egy pár ősz hajszálam amiket ki szoktam húzni, de ahogy beletúrok a hajamban, ott több van mint a felszínen :(
2018. jan. 27. 09:36
5/8 anonim válasza:
24 évesen kezdtem őszülni, jövő hónapban leszek 41, már a hajam fele ősz.
7/8 Sunshinedoll válasza:
Nekem olyan 23 éves korom óta van pár őszhajszálam. Azóta nem vagyok évre évre őszebb, maradt kb ugyanannyi. De mindkét szülőm viszonylag hamar őszült, szóval valszínűleg én is hamar hamvas leszek :D
8/8 anonim válasza:
Nálam most kezdődött, 25 vagyok. ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!