Tippek a hajvágáshoz hogy ne törjön hamar vissza? Utánna beolajozni? Többet vágni? Jo minőségű olló?
Jó fodrász, aki először is lenullázza a töredezett végeket. Lgalább egy alkalmat rá kell szánni, és hát ha elkezdesz számolni, olcsóbbra jön ki, mintha beszereznél egy profi fodrászollót - mert hát gondolom ez is szempont.
Jó lenne tudni, milyen hosszú és fazonú hajról beszélünk. Ha vannak benne rétegek, semmiképp sem úszod meg a fodrászt. Nekem az segített, hogy egy hosszra növesztettem, így a rétegek lassan összenőttek (még öbbet segített, hogy a fodrászom jó barátom is volt egyben aki felügyelte a folyamatot).
Sokat segít, ha a hajtípusodra való termékeket használsz, amivel én sajnos meg vagyok átkozva: a töve zsíros, a vége száraz, vékony szálú, hullásra hajlamos, könnyen törik. Kétféle samponnal mosom, egyikkel csak a toveknél, másikkal rendesen, hajerősítő tonik a tövekre, gliss kur hajvégápoló a végekre (amúgy a kallost mondják hogy nagyon jó, de nekem nem jött be, túl ragacsos hatást kelt), szárítás alacsony hőfokon, vizes hajat ritka fogú fésűvel vagy kimondott vizes hajra való bontókefével fésülni, de azzal is óvatosan - ergo időt, energiát beletenni - ionos hajszárító csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!