Szerintetek sexi, ha egy fiú kicsit barnább?
Figyelt kérdés
Nem arra kell gondolni, hogy roma vagyok, hanem hogy elég könnyen barnulok, és ha sokat napozok, tiszta csoki leszek :D szerintetek nem baj?2010. jún. 5. 23:39
1/12 anonim válasza:
nem de ha szoliznál akkor még nem is hinnék azt hogy kisebbség vagy
3/12 anonim válasza:
szerintem nem"sexi", amúgy magyarul szexinek írjuk már egy ideje.
5/12 anonim válasza:
szerintem igen, de legyen izmos is:D
20f
6/12 anonim válasza:
A bátyám is ilyen.Képes olyan barna lenni,hogy én szőkén mellette csak virítok a fehér bőrömmel.De egy biztos tapadnak rá a nők!Ő is iszonyú gyorsan barnul.Az én véleményem,hogy igen,nekem egy férfina legyen szép barna színe,ne hófehérke!
7/12 anonim válasza:
szexy ...de ne legyen cigányos ...
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexii :) Csak ne szolizz, bár írod, hogy a naptól leszel barna:) Nekem pont az ilyen fiúk tetszenek.
10/12 anonim válasza:
Nekem pont az ilyenek nem tetszenek, szerintem nem szexi hanem ronda a csokibarna bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!